Ergin: Sivil Halkı Bombalayanlar Acizdir - Son Dakika
Yerel

Ergin: Sivil Halkı Bombalayanlar Acizdir

Ergin: Sivil Halkı Bombalayanlar Acizdir

Eğitim Bir Sen Batman Şube Başkanı Mehmet Ergin, bombalı saldırılar ve yaşanan can kayıpları nedeniyle PKK ve diğer tüm örgütleri kınadı.

18.08.2016 14:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eğitim Bir Sen'den terör eylemlerine sert tepki

Son günlerde yaşanan bombalı saldırılar nedeniyle bir açıklama yapan Eğitim Bir Sen Batman Şube Başkanı Mehmet Ergin, sivil halkı bombalayanların aciz ve korkak olduğunu söyledi.

Son bir hafta içinde bölgede önce Kızıltepe ve Diyarbakır'da ardından Van ve Elazığ'da amacı niyeti ve hedefi belli olan hain terör saldırılarında onlarca insanın yaşamını yitirdiğini belirten Ergin, örgütlerin küresel güçlere taşeronluk yaparak katliamlara imza attığını söyledi.

Ergin, yaptığı açıklamada şunları söyledi:

"İçinden geçtiğimiz bu önemli günlerde, ülkemizin FETÖ aracılığı ile darbe girişimi sonrası sürülmek istendiği kaos ortamı milletin cesareti ve basireti ile atlatılması bazı dış güçleri ve küresel aktörleri rahatsız etmiştir. Planları gerçekleşmeyen katil güçler şimdi başka yöntemler ile ülkeyi kaosa sürüklemenin hesapları peşindedirler.

Bu amaçla ellerindeki maşaları tek tek kullanarak ne yazık ki Kürt Türk demeden kan dökmekten medet ummaktadırlar. Darbe tasfiyesi sürecinde Milletin doğu batı demeden günlerce meydanlarda olması gerek yerli hainleri gerekse katil küresel güçleri sinir krizlerine sokmuştur, Bu katillerin, nefret ve intikam hırsı ile sivil halkı bombalamaktan başka acziyetlerinin kalmadığı görülmüştür.

Ülkemizin birliğine, milletimizin huzuruna kast eden terör, kanlı yüzünü arka arkaya göstermesi bunun apaçık delilidir. Bu menfur olayları lanetliyoruz.

Ülkemizin birliğini, milletimizin beraberliğini bozmak isteyenler, bu toprakları kan gölüne dönüştürmenin çabasında olanlar şunu iyi bilmelidirler ki, bu konuda elde edebilecekleri hiçbir şey olmadığı gibi, sonları hüsran olacaktır.

Bu terörist eylemlerin içerideki uzantılarını, işbirlikçilerini, fitne ve fücuru çok iyi biliyoruz. Onlar kendi sonlarına adım adım yaklaşıyorlar. Ülkemizi yıkmak, gelişmemizi sekteye uğratmak için varlıklarını ortaya koyanların iradesini akamete uğratmak için sağduyulu davranmalı, el ele verip birlik ve beraberliğimizi daha da güçlendirmeliyiz" dedi.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Ergin: Sivil Halkı Bombalayanlar Acizdir - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement