Ergün, "Şimdi Hizmet Zamanı" - Son Dakika
Güncel

Ergün, "Şimdi Hizmet Zamanı"

Ergün, "Şimdi Hizmet Zamanı"

MANİSA Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Gölmarmara Belediye Başkanı Kamil Öz'ü ziyaret etti.

19.12.2014 15:56  Güncelleme: 16:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ziyarette Gölmarmara Belediye Başkanı Öz'e başarılar dileyen Başkan Ergün, 30 Mart seçimlerinin ardından il geneline ve Gölmarmara'ya en iyi hizmetleri ulaştırmanın planlamasını yaptıklarını söyledi.

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, ilçe ziyaretlerine Gölmarmara ile devam etti. Başkan Ergün'e ziyarette Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Fuat Uzun, Büyükşehir Belediyesi Daire Başkanları, MASKİ Genel Müdürü Yakup Koç ve Büyükşehir Belediye Meclisi MHP Grup Başkanvekili Mehmet Güzgülü eşlik etti. Gölmarmara Belediye Başkanı Kamil Öz'ü makamında ziyaret eden Başkan Ergün, Öz ve belediye çalışanları tarafından çiçekle karşılandı. Belediye Başkanı Kamil Öz ve belediye personeliyle tek tek tokalaşan Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, çalışanlara başarı dileklerini iletti.

Hizmetlerimizi Gölmarmara'ya ulaştırmak tek hedefimiz

Gölmarmara'ya hizmet için işbirliği mesajı veren Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, "Seçimlerde vatandaşlarımızın, halkımızın hem sizi, hem bizi bu makamlara layık görmesi ve üzerimize düşen bu görevler noktasında hizmetimizi inşallah önümüzdeki bu süre içerisinde layıkıyla, el birliğiyle, istişare ederek vatandaşa yansıtmak amacımız. Birinci önceliğimiz o. Hizmet için oy verildi, destek verildi. Biz de inşallah buna layık olmaya çalışacağız. Başta şahsınız olmak üzere, tüm seçilmiş meclis üyesi arkadaşlarıma Allah kolaylıklar versin diliyorum, başarılar diliyorum. Allah utandırmasın. 8-9 aylık bir süreci geride bıraktık. İnanıyorum ki önümüzdeki 4 yıllık süre içerisinde Gölmarmara için Büyükşehir Belediyesi ile ortak olarak neler yapabiliriz bunun istişaresi içerisinde olacağız. Öncelikli olarak yapılması gereken hizmetleri, en güzel şekilde Gölmarmaralı vatandaşlarımıza ulaştırmak inşallah bizlere nasip olur. Tekrar hayırlı olsun diliyorum, tebrik ediyorum" dedi.

Birlik ve uyum içinde hizmet vereceğiz

Ziyaretleri nedeniyle Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ve ekibine teşekkürlerini sunan Gölmarmara Belediye Başkanı Kamil Öz de, "Bizler seçilmiş insanlarız. 30 Mart tarihinden itibaren parti kimliğimizi çıkararak, biz Gölmarmara'da, siz tüm Manisa'da birlik, beraberlik ve uyum içerisinde elimizden gelenin en iyisini yaparak hizmet vermeye çalışacağız" dedi. Gölmarmara Belediye ziyaretinde Gördes'te gerçekleştirilen belediye başkanları toplantısı da gündeme geldi. Bu tür toplantıların faydalı olduğunu ifade eden Gölmarmara Belediye Başkanı Kamil Öz, periyodik olarak bu şekilde bir araya gelmenin faydalı olacağına inandığını belirtti. Manisa'nın 17 ilçesiyle artık bir bütün olduğunu dile getiren Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün de, tüm belediye başkanlarıyla bir araya gelmenin ve görüş alışverişinde bulunmanın herkes için ve özellikle vatandaşlar için faydalı olacağını ifade etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Ergün, 'Şimdi Hizmet Zamanı' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement