Erkan Şen; "Eğitimin Farklı Yüzü" ile SRT Ekranlarında - Son Dakika
Güncel

Erkan Şen; "Eğitimin Farklı Yüzü" ile SRT Ekranlarında

Erkan Şen; "Eğitimin Farklı Yüzü" ile SRT Ekranlarında

SRT ekranlarında her pazartesi akşamı 18:30 ile 19:50 saatleri arasında "Erkan Şen ile Eğitimin Farklı Yüzü" adlı programla izleyicileri ile buluşuyor.

10.12.2012 10:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sakarya Etüt Eğitim Merkezi Kurucu Müdürü, Matematik ve Pedagojik Eğitim Uzmanı Erkan Şen; uzun yıllardır bir çok kurum ve kuruluşlarda yaptığı başarılı öğrenci ve veli bilgilendirme eğitim seminerlerinin yanı sıra SRT ekranlarında her pazartesi akşamı 18:30 ile 19:50 saatleri arasında "Erkan Şen ile Eğitimin Farklı Yüzü" adlı programla izleyicileri ile buluşuyor.

Eğitim

Gerçekleşen olan programda; öğrenci sorunları, ebeveyn ve öğrenci sorumlulukları, davranış ve kişilik bozuklukları sebep-sonuç ilişkileri yani eğitim adına her şeyi birçok başlık altında farklı konuklarla işleyerek tüm bilgi ve önerilerini Sakarya Halkı ile paylaşıyor. Programa telefonla bağlanarak soru ve görüş alabilecek olan Erkan Şen; ''Tüm çabam daha iyi daha kaliteli ve başarılı bir nesil içindir'' dedi. Sakarya Etüt Eğitim Merkezi Kurucu Müdürü, Matematik ve Pedagojik Eğitim Uzmanı Erkan Şen'den bilgi almak için 0264 2824601 ve 05316432672 nolu telefonu aramalarının yeterli olduğunu söyledi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Erkan Şen; 'Eğitimin Farklı Yüzü' ile SRT Ekranlarında - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement