Erkan Zengin Attı, İsveç Beraberliği Kurtardı - Son Dakika
Spor

Erkan Zengin Attı, İsveç Beraberliği Kurtardı

2016 Avrupa Futbol Şampiyonası elemeleri G Grubu'nda Avusturya ile 1-1 berabere kalan İsveç'in golünü Erkan Zengin kaydetti.

09.09.2014 01:23  Güncelleme: 08:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

2016 Avrupa Futbol Şampiyonası elemeleri G Grubu'nda Avusturya ile İsveç arasında yapılan maç 1-1 berabere sonuçlandı.

İLK KEZ 11'DE BAŞLADI GOL ATTI

Avusturya'nın başkenti Viyana'da oynanan ve 1-1 berabere tamamlanan maçta ilk kez onbirde sahaya çıkan Erkan Zengin, ortaya koyduğu başarılı futbol ve attığı golle sahada yıldızlaşırken, bir diğer Türk oyuncu Jimmy Durmaz da başarılı bir performans sergiledi.

HAMRIN: ERKAN SAHANIN EN İYİSİYDİ

Avusturya'nın penaltıdan erken bulduğu gole karşılık Zengin, kaydettiği golle İsveç'e bir puanı kazandıran isim oldu. Spor Toto Süper Lig takımlarından Eskişehirspor'un formasını giyen Erkan Zengin, sergilediği futbolla İsveç Milli Takım Teknik Direktörü Erik Hamrin'in de takdirini kazandı. Maç sonunda 29 yaşındaki tecrübeli futbolcuya övgüler yağdıran Hamrin, "Erkan sahanın en iyisiydi" dedi.

ZLATAN: BU GECE ERKAN'IN GECESİYDİ

İsveç'in golcü futbolcusu Zlatan İbrahimoviç de maç sonrasında, "Bu gece Erkan'ın gecesi, sahanın yıldızıydı" değerlendirmesinde bulundu. Daha önce 18 kez İsveç Milli Takımının formasını giyen ve Gençlerbirliği'nden bir süre önce Yunanistan'ın Olimpiakos takımına transfer olan 25 yaşındaki Jimmy Durmaz da Avusturya karşısında iyi bir performans sergileyerek dikkati çekti.

Erkan Zengin Attı, İsveç Beraberliği Kurtardı
Kaynak: AA

Son Dakika Spor Erkan Zengin Attı, İsveç Beraberliği Kurtardı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement