Erkan Zengin: Nasa'ya da Bildirseler Trabzon'a Gitmiyorum - Son Dakika
Spor

Erkan Zengin: Nasa'ya da Bildirseler Trabzon'a Gitmiyorum

Erkan Zengin: Nasa\'ya da Bildirseler Trabzon\'a Gitmiyorum

Fenerbahçe’de oynamak istediğini söyleyen Erkan Zengin, isminin Trabzonspor tarafından borsaya bildirilmesine sert çıktı, “NASA’ya da bildirseler, Trabzon’da oynamam” dedi.

14.01.2015 07:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eskişehirspor, Fenerbahçe ve Trabzonspor üçgeninde ilginç gelişmelerin yaşandığı Erkan Zengin’in transferi dün yeni bir boyut kazandı. Trabzonspor, KAP’a yaptığı bildirimle, Erkan için görüşmelere başlandığını bildirdi. Bu, yıldız oyuncunun bordo mavili formayae yaklaştığı yorumlarına yol açtı. Eskişehirspor Başkanı Mescut Hoşcan da, Trabzonspor ile 2 milyon 250 bin Euro’ya anlaştıklarını söylemişti.

Trabzonspor’un borsaya yaptığı bildirim ile ilgili görüşlerini sorduğumuz Erkan, bordo mavili kulübe gitmeyeceğini bir kez daha dile getirdi. Daha önce Fenerbahçe’de oynama imkanı olmazsa İsveç’e döneceğini söyleyen Zengin, sorumuz üzerine, “Trabzonsporlu kimse ile görüşmedim, konuşmadım ve Trabzonspor’a da gitmeyeceğim. Beni Borsa’ya değil NASA’ya da bildirseler gitmem” dedi. Menajeri Hakan Şirin ise “Eskişehir ne yapmak istiyor anlayamıyoruz” diye konuştu.

Hürriyet

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Erkan Zengin: Nasa'ya da Bildirseler Trabzon'a Gitmiyorum - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement