Erkayıran Belediye Başkan Adaylarıyla Bir Araya Geldi - Son Dakika
Yerel

Erkayıran Belediye Başkan Adaylarıyla Bir Araya Geldi

Erkayıran Belediye Başkan Adaylarıyla Bir Araya Geldi

Mersin’in Bozyazı Kaymakamı Mustafa Erkayıran, Bozyazı belediye başkan adaylarından çalışmalarını kanunlar çerçevesinde sürdürmelerini ve ‘Seçim Güvenliği’ toplantısında alınan kararlara uymalarını istedi.

14.02.2014 15:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mersin'in Bozyazı Kaymakamı Mustafa Erkayıran, Bozyazı belediye başkan adaylarından çalışmalarını kanunlar çerçevesinde sürdürmelerini ve 'Seçim Güvenliği' toplantısında alınan kararlara uymalarını istedi.

Kaymakam Erkayıran, Bozyazı belediye başkan adaylarına tanışma yemeği verdi. Bozyazı Öğretmenevi'nde gerçekleşen yemeğe, İlçe Seçim Kurulu Başkanı Hakim Sinan Kurar, İlçe Jandarma Komutanı Mustafa Yılmaz, İlçe Emniyet Müdürü Ercan Yılmaz, siyasi parti ilçe başkanları, belediye başkan adayları ve partilerin gençlik kolları temsilcileri katıldı.

30 Mart 2014 tarihinde yapılacak yerel seçim öncesi seçim çalışmaları süresince herkesin kanunlar çerçevesinde hareket etmesi ve çalışmalarını sürdürmesi temennisinde bulunan Erkayıran, siyasi parti temsilcilerinden bayrak, flama ve afiş asma konusunda daha önce Kaymakamlıkta yapılan 'Seçim Güvenliği' toplantısında alınan kararlara uyulmalarını istedi.

Siyasi parti temsilcileri alınan kararlara uyacaklarını belirtirken, belediye başkan adayları da geçmiş seçimlerde yaşanan olumsuzluklardan bahsederek, bunlardan ders çıkartılmasını, olumsuzluklara karşı hep birlikte duyarlılık ve hoşgörü gösterilmesini istediler. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Erkayıran Belediye Başkan Adaylarıyla Bir Araya Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement