Erkek Arkadaşıyla Gördüğü Amcasının Kızını Dövdü - Son Dakika
Güncel

Erkek Arkadaşıyla Gördüğü Amcasının Kızını Dövdü

Erkek Arkadaşıyla Gördüğü Amcasının Kızını Dövdü

Bolu'da, göl kenarında erkek arkadaşıyla birlikte aracın içerisinde oturan amcasının kızını gören C.T., kuzenini dövüp, aracın tüm camlarını kırdı.

15.06.2015 11:33  Güncelleme: 11:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bolu'da gece saatlerinde Gölköy mesire alanında, göl kenarında erkek arkadaşıyla birlikte aracın içerisinde oturan amcasının kızını gören C.T., kuzenini dövüp, aracın tüm camlarını kırdı.

AMCASININ KIZINA SALDIRDI

C.T. arkadaşlarıyla birlikte göl çevresinde gezerken amcasının kızının çalıştığı şirketin aracını gördü. Otomobilde erkek arkadaşıyla oturan amcasının kızı 35 yaşındaki H.E.T.'yi gören C.T., amcasının kızı ile yanında bulunan T.Y.'ye saldırdı.

JANDARMAYI ARADI

C.T. amcasının kızını döverken, elindeki bira şişesiyle çalıştığı şirkete ait aracın camların hepsini kırdı. C.T. daha sonra olay yerinden kaçarken, H.E.T. ve arkadaşı T.Y. jandarmayı arayarak ihbarda bulundu.

Olay yerine gelen jandarma ekibi aracın üzerinde ve çevresinde kan izlerini görünce çevrede arama çalışması başlattı.

HASTANEDE ORTAYA ÇIKTI

İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü ekibi ve Ulusal Medikal Kurtarma Ekibi de olay yerine gelirken, yaralanan kişinin kan kaybından baygınlık geçirebileceği düşünülerek ormanlık alanda C.T. arandı. Arama çalışmalarına bir süre sonra son verilirken, C.T. olaydan yaklaşık 2 saat sonra tedavi için gittiği İzzet Baysal Eğitim ve Araştırma Hastanesi Köroğlu Ünitesi'nde ortaya çıktı.

KESİKLER TESPİT EDİLDİ

C.T.'nin bileğinde ve kolunda çok sayıda kesik tespit edilirken, tedavisinin ardından ifadesi alınmak üzere İl Jandarma Komutanlığı'na götürüldü. Jandarma olayla ilgili soruşturma başlattı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Erkek Arkadaşıyla Gördüğü Amcasının Kızını Dövdü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (20)

  • can: Adamsın dostum 24 3 Yanıtla
  • sakıncalı polis: cehalet! amcasinin kizina 2 kurus faydasi olmaz ama erkek mevzusu olunca ahlak bekçisi kesilirler. cakma adamciklar.. 9 17 Yanıtla
  • güzel ülkem: 784 bin km2 de yaşayan her erkeğin göstereceği reaksiyonu göstermiş bunda şaşılacak bir durum yok akşam hava karardıktan sonra evli olmayan kızın dışarıda işi ne heleki gözden ırak yerlerde bize ters törelere ananelere ters durumlar 22 4 Yanıtla
  • Hicabi: Ellerine sağlık dostum Rabbim zeval vermesın sana 16 5 Yanıtla
  • maskelibeşler: 35 yaşında ulan ölüm vakti gelmiş bırak naparsa yapsın hödük.. o saatde tekin olmayan yerde senin ne işin var dalavereci.... şeker kamışımı topluyodunuz atarabacı 17 4 Yanıtla
  • adanalıyık: olması gereken olmuş.belki ben daha farklı yapardım.büyük bir ihtimal kan dökerdim 14 6 Yanıtla
  • adm: Kesin oturuyordur tenhada 19 1 Yanıtla
  • Büşra: Allah sabırlar versin. Ölüsü olan birgün delisi olan hergün ağlar. Allah korusun.... 19 0 Yanıtla
  • yozgatlı: olm kızı tenhaya götürürsen olacağı bu 15 2 Yanıtla
  • KİRİKKALELİ: Sana ne oluyor ananmi bacinmi 3 14 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement