Erkek Milli Boks Takımı Başantrenörü Dumlupınar - Son Dakika
Spor

Erkek Milli Boks Takımı Başantrenörü Dumlupınar

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Antrenmandan görüntüler Antrenman detayları Başantrenör Seyfullah Dumlupınar'ın konuşması Erkek Milli Boks Takımı Başantrenörü Dumlupınar: "İnşallah Türkiye'yi en iyi şekilde temsil edip, olimpiyatlara en fazla sporcuyla katılmayı amaçlıyoruz" Samsun'da 8-18 Nisan'da düzenlenecek 2016 Avrupa Kıtası Kalifikasyon Turnuvası'na hazırlanan Erkek Milli Boks Takımı'nın Kastamonu kampı devam ediyor.

24.03.2016 21:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Antrenmandan görüntüler

Antrenman detayları

Başantrenör Seyfullah Dumlupınar'ın konuşması Erkek Milli Boks Takımı Başantrenörü Dumlupınar:

"İnşallah Türkiye'yi en iyi şekilde temsil edip, olimpiyatlara en fazla sporcuyla katılmayı amaçlıyoruz"

Samsun'da 8-18 Nisan'da düzenlenecek 2016 Avrupa Kıtası Kalifikasyon Turnuvası'na hazırlanan Erkek Milli Boks Takımı'nın Kastamonu kampı devam ediyor.

Başantrenör Seyfullah Dumlupınar, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kampın 30 Mart'a kadar süreceğini söyledi.

Samsun'da da kamp yapacaklarını belirten Dumlupınar, "Kampımız çok iyi geçiyor. Çok iyi bir çalışma ortamı bulduk. Allah'ın izniyle Samsun'da inşallah bize inananların dualarıyla olimpiyata en iyi şekilde en fazla vizeyi almaya çalışacağız." dedi.

Dumlupınar, olimpiyat vizesi için ellerinden geleni yaptıklarını anlatarak, "Kamp harika, dört dörtlük geçiyor. Hiçbir sıkıntımız yok. Gerek genel müdürlük, gerek federasyonumuz her istediğimiz yerine getiriyor. Bize de çalışmak düşüyor. İnşallah Türkiye'yi en iyi şekilde temsil edip, olimpiyatlara en fazla sporcuyla katılmayı amaçlıyoruz." diye konuştu.

Erkek Milli Boks Takımı Başantrenörü Dumlupınar
Kaynak: AA

Son Dakika Spor Erkek Milli Boks Takımı Başantrenörü Dumlupınar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement