Erkekler Voleybol 2. Ligi Kuraları Çekildi - Son Dakika
Güncel

Erkekler Voleybol 2. Ligi Kuraları Çekildi

2014 - 2015 Türkiye Voleybol Federasyonu Erkekler Voleybol 2. Lig fikstür kura çekimleri yapıldı.

28.08.2014 09:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Geçen sezon ortaya koyduğu üstün mücadele ile ligi şampiyon olarak bitiren Çankırı Belediye Gençlikspor takımı 2. lige yükselmişti. Yapılan kura çekimlerinin ardından önümüzdeki sezon B grubunda mücadele verecek olan Belediye Gençlikspor'un grubunda toplam 12 takım yer alıyor. Gençlikspor'un B grubunda mücadele vereceği takımlar ise şu şekilde:

Adana Beyzaspor

Ankara PTT spor

Ankara Türkiye Voleybol Federasyonu Spor Lisesi

Hatay Büyükşehir Belediyespor

Hatay Payas Belediyesi 1975 Spor

Kahraman Maraş Büyükşehir Belediyespor

Kayseri Melikgazi Belediyespor

Sivas 4 Eylül Belediyespor

Tokat Belediyesi Plevnespor

Tokat Niksar Belediyespor

Trabzonspor

Çekilen kuralar ile ilgili açıklama yapan Belediye Başkanı İrfan Dinç, geçen sezon alınan başarılara dikkat çekerek, aynı başarıların bu sezonda da devam edeceğini ifade etti. 2014 2015 sezonuna çok iyi hazırlandıklarını belirten Dinç, "Oyuncularımız yoğun bir hazırlık dönemi geçirdiler. 2. Ligde mücadele verecek olmamızdan dolayı işi biraz daha ciddiye alıp, müsabakalarımıza tam motivasyon ile çıkacağız. Belediye olarak destek verdiğimiz sporun ve sporcunun en üst seviyelere gelmesi için de gereken bütün hizmetleri vermeye devam edeceğiz. Yeni sezonda mücadele edecek olan oyuncularımıza ve bütün takım oyuncularına başarılar diliyorum. Güzel bir sezon geçirilmesini temenni ediyorum" ifadelerini kullandı.

Çankırı Belediye Gençliksporun mücadele vereceği ligin 1. sezonu 11 Ekim 2014 Cumartesi günü başlayıp, 20 Aralık 2014 Cumartesi günü sona erecek. 2. sezon ise 11 Ocak 2015 Pazar günü start alıp, 22 Mart 2015 Pazar günü bitecek. Yarı final ve final karşılaşmaları ise Nisan ayı içerisinde yapılacak.

2. Lig B grubunda mücadele edecek olan ve ilk maçını kendi evinde oynayacak olan Çankırı Belediye Gençlikspor Tokat Niksar Belediyespor ile karşı karşıya gelecek.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Erkekler Voleybol 2. Ligi Kuraları Çekildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement