Erkekler Voleybol Ligi'nde Süper Kupa Heyecanı - Son Dakika
Spor

Erkekler Voleybol Ligi'nde Süper Kupa Heyecanı

Bursa'da yarın başlayıp iki gün sürecek maçlar öncesi, TVF Başkan Vekili Ekşi ile takım kaptanlarının katılımıyla basın toplantısı gerçekleştirildi.

27.03.2015 16:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

TVF Başkan Vekili Mustafa Ekşi, müsabakaların oynanacağı Cengiz Göllü Voleybol Salonu'ndaki basın toplantısında, Bursa'nın voleybol ve sporda ayrı bir yeri olduğunu söyledi.

Süper Kupa'yı ikinci kez bu sezon organize ettiklerini belirten Ekşi, "Tüm voleybolseverleri bu önemli organizasyonu izlemeye davet ediyorum" dedi.

Finale katılacak ekiplerden Arkas Spor'un kaptanı Mustafa Ramazanoğlu da turnuvanın çok zorlu geçeceğini vurguladı.

Yarı finaldeki rakipleri Ziraat Bankası karşısında bu sezon iki maçta bir galibiyet aldıklarını hatırlatan Ramazanoğlu, "Çok kaliteli maçlar olacağına inanıyorum. Hedefimiz kupayı almak" ifadesini kullandı.

Galatasaray FXTCR'nin kaptanı Selçuk Keskin ise voleybola Bursa'da başladığını dile getirdi.

Memleketinde bulunmaktan büyük mutluluk duyduğunu anlatan Keskin, "Ayrı bir heyecan içindeyim. Bursa seyircisinin salonu dolduracağına eminim. Yarı finalde, en güçlü ekip olan Halkbank ile oynayacağız. İşimiz çok zor ama elimizden geleni yapacağız. Finale kalmak istiyoruz. Herkes açısından çok keyifli bir turnuva olacak. Tüm arkadaşlarıma başarılar diliyorum" diye konuştu.

Halkbank'ın kaptanı Nuri Şahin, Bursa'da voleybolun çok sevildiğini ve salonda atmosferin gayet iyi olacağına inandığını kaydetti.

Ligde namağlup olduklarını anımsatan Şahin, "Bunu unutarak geldik. Rakiplerimizin gücünü biliyoruz. Herkese saygımız var. Seyir zevki yüksek, zorlu maçlar ve kaliteli bir voleybol olacak. Şampiyonluğu kazanmak için geldik. Fair play ruhuyla elimizden geleni yapacağız" değerlendirmesinde bulundu.

Ziraat Bankası'nın kaptanı Hüseyin Koç da şöyle konuştu:

"Yaş ortalaması genç bir takımız. Amacımız düzgün voleybol oynamak. 4 Türk pasörün olduğu bir finalde mücadele etmek gurur verici bir şey. En iyi takımlarda Türk pasörler oynuyor. Bu bizim için büyük bir mutluluk. Bursa'ya geri dönmek çok güzel. Tüm takımlara sakatlıksız, güzel maçlar diliyorum. Tek maç üzerinden oynanan turnuvalarda her şey olabilir. Dörtlü Final'de bir favori olduğunu düşünmüyorum. Herkese başarılar diliyorum."

Organizasyonun ilk gününde yarın Halkbank-Galatasaray FXTCR, Arkas Spor-Ziraat Bankası müsabakaları oynanacak. Bu maçların galipleri, kupayı kazanabilmek için 29 Mart Pazar günü finalde karşılaşacak.

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Erkekler Voleybol Ligi'nde Süper Kupa Heyecanı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement