Erkeklerde Olimpiyatlara Çok Yakınız" - Son Dakika
Spor

Erkeklerde Olimpiyatlara Çok Yakınız"

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Karşılaşmalardan detaylar Türkiye Voleybol Federasyonu Plaj Voleybolu Koordinatörü Soner Erdoğmuş'un röportajı Türkiye Voleybol Federasyonu Plaj Voleybolu Koordinatörü Soner Erdoğmuş, Antalya'da süren FIVB World Tour organizasyonunda erkeklerde iddialı olduklarını ifade etti.

12.05.2016 17:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Karşılaşmalardan detaylar

Türkiye Voleybol Federasyonu Plaj Voleybolu Koordinatörü Soner Erdoğmuş'un röportajı Türkiye Voleybol Federasyonu Plaj Voleybolu Koordinatörü Soner Erdoğmuş, Antalya'da süren FIVB World Tour organizasyonunda erkeklerde iddialı olduklarını ifade etti.

Erdoğmuş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, dünyanın plaj voleybolundaki en iyi sporcularını Antalya'da misafir ettiklerini belirterek, sporseverleri organizasyonun düzenlendiği Konyaaltı Beach Park'a davet etti.

Turnuvanın olimpiyat hedefi için önemini vurgulayan Erdoğmuş, "Murat Giginoğlu-Volkan Göğtepe ikilisi 2016 Rio Olimpiyatları için çok önemli bir dönemeçte. Bu turnuva da olimpiyatlar için çok önemli. Burada alınacak başarılı derece ve olimpiyat sıralamasına taşıyacağımız puanlar önemli. Kadınlarda ise daha genç takımlarla katılmayı tercih ettik. Erkeklerde iddialıyız ve olimpiyatlara çok yakınız." diye konuştu.

Toplam 150 bin dolar ödülün dağıtılacağı ve 35 ülkeden 114 takımın mücadele ettiği turnuva, 15 Mayıs'ta yapılacak finallerle sona erecek.

Erkeklerde Olimpiyatlara Çok Yakınız"
Kaynak: AA

Son Dakika Spor Erkeklerde Olimpiyatlara Çok Yakınız' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement