Erkekleri ve Kadınları Yakından Tanıyacağız! - Son Dakika
Magazin

Erkekleri ve Kadınları Yakından Tanıyacağız!

Bu yılın son günleri ve 2014'ün ilk günlerinde vizyona girecek olan iki film; kadınlar ve erkekler arasındaki çekişmeyi sinemaya taşıyor.

21.12.2013 20:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

2 014'te Türk sinemasında hareketli günler yaşanacak. Birçok yeni Türk filmi, önümüzdeki günlerde vizyona girmeye hazırlanıyor. 2013'ün son haftası ve 2014'ün ilk haftalarında gösterime girecek olan iki film, özellikle dikkat çekiyor. Dikkat çekme sebepleri ise; birinin erkekleri, diğerinin de kadınları konu alması. Bunlardan ilki; rekortmen filmler 'Recep İvedik' ve 'Fetih 1453'ün yapımcısı ve yönetmeni Faruk Aksoy'un başrollerinde Ali Poyrazoğlu ve Fikret Kuşkan'ı oynattığı 'Erkekler' filmi.

ERKEKLERİN TEDAVİSİ MÜMKÜN MÜ?

Erkekleri 'Erkekler aşık olur, koca olur, baba olur ve sonra bir çuval inciri berbat ederler. Yaratılıştan mı böyleler, sonradan mı böyle oluyorlar, erkeklerin tedavisi mümkün mü?' soruları ile irdeleyen 'Erkekler', kuvvetli bir komedi-dram filmi...

KALBİ KIRIK...

Bir diğer proje ise; yönetmenliğini Taner Elhan'ın yaptığı, başrollerinde Meltem Cumbul, Özge Ulusoy ve Esra Dermancıoğlu'nun rol aldığı 'Kadın İşi'... 'Kadın İşi', farklı nedenlerle kalbi kırılmış dört kadının tek yürek olup hayatın üstesinden gelişini anlatıyor. 17 Ocak'ta gösterime girecek olan film, kadınların bilinmeyen yönlerini irdeliyor. Bu iki filmden yola çıkacak olursak; 2014 hem erkekleri, hem de kadınları yakından tanıyacağımız bir yıl olacağa benziyor.

FİLMDE DE KARDEŞLER ÖZEL HAYATA DA

Yapımcılığını üstlendiği 'Özür Dilerim' filminde otizmli ve zihinsel engelli 'Selim' karakterini canlandıran Güven Kıraç, filmdeki performansıyla takdir topluyor. 'Özür Dilerim'de, Güven Kıraç'ın erkek kardeşi 'Zafer' karakterini ise, gerçek hayatta da öz kardeşi olan Gökhan Kıraç canlandırıyor. Yönetmenliğini Cemil Ağacıkoğlu'nun üstlendiği filmin hikayesi ise oldukça hüzünlü. Film, otizmli ve zihinsel engelli Selim'in tüm aile için bir 'yük' olma durumunu ve bu durumunun, aslında aileyi bir arada tutan şey olduğunu anlatıyor.

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin Erkekleri ve Kadınları Yakından Tanıyacağız! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement