Erkeklerin Cinsel Performansını Ölçen Teknoloji - Son Dakika
Teknoloji

Erkeklerin Cinsel Performansını Ölçen Teknoloji

Erkeklerin Cinsel Performansını Ölçen Teknoloji

Geçtiğimiz günlerde Bondora tarafından tanıtılan SexFit, erkeklerin seks esnasındaki performanslarını ölçebilen bir teknoloji geliştirdi.

30.08.2014 23:44  Güncelleme: 00:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş
Emre Çetinkaya - -

Son zamanlarda insanların sporsal faaliyetlerdeki performansını geliştirebilmek için geliştirilen uygulamaları görmüştük. Mesela basketbol için geliştirilen bazı uygulamalar sizlerin basketboldaki şut performansınızı, dribbling yeteneğinizi geliştirmenizi sağlıyor. İşte buna benzer bir uygulama da seks için geliştirildi.


Sadece erkeklere yönelik olarak geliştirilen bu uygulama ve teknolojide penise takılan sensörlü yüzük şeklindeki teknoloji, erkeklerin seks esnasındaki performansını anbean akıllı telefon ekranında gösterebiliyor.


Kullanıcılar seks esnasında ne kadar kalori yaktıklarını görebiliyor ve seks sonrasında önceki günlerdeki performanslarını karşılaştırabiliyorlar. Bluetooth ile verileri akıllı telefon uygulamasına aktaran SexFit ayrıca performansınızı sosyal ağlarda da paylaşabiliyor. SexFit'in 2015'in sonlarına doğru satışa sunulması bekleniyor.




Emre Çetinkaya - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
Kaynak: Teknokulis

Son Dakika Teknoloji Erkeklerin Cinsel Performansını Ölçen Teknoloji - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement