Erken Rezervasyon 2015 Başladı - Son Dakika
Basın Bültenleri

Erken Rezervasyon 2015 Başladı

Erken Rezervasyon 2015 Başladı

Tatil planlarımızı yaptığımız bu dönemlerde bizi deniz, kum, güneş ve bol dinlenme hayaline kavuşturan erken rezervasyon kampanyası başladı.

19.11.2014 17:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tatil planlarımızı yaptığımız bu dönemlerde bizi deniz, kum, güneş ve bol dinlenme hayaline kavuşturan erken rezervasyon kampanyası başladı. Büyükten küçüğe herkes tatil denilince hemen yaz gelsin ister. Şimdiden düşünmeye başlayın. 2015 yılında tatilinizi yada balayınızı nerede geçirmek istersiniz? Peki bu kampanyanın avantajı nedir??Bu kampanya tatilimizi hem ödeme indirimlerimleri ile avantaja dönüştürüyor hemde otellerin doluluk oranının yoğun tarihlerinde oda bulamama sıkıntısından kurtarıyor.

Kampanyanın ilk dönemlerinde %50'ye varan indirim ve peşin fiyatına 9 taksit fırsatlarından faydalanarak uygun fiyatlarda tatilinizi planlayabilirsiniz. Olur ya " peki ya o tarihte tatile gidemezsem, bir aksilik olursa ne yaparım" yada "henüz izin tarihim netleşmedi ki" diyenler üzülmesin. Rezervasyon aşamasında yaptıracağınız erken rezervasyon sigortası sayesinde otele giriş gününden 72 saat öncesine kadar koşulsuz iptal ve kesintisiz iade sigorta kapsamınız dahilinde oluyor. Sigortanız için ekstra ödeyeceğiniz çok uygun bir meblağ sizi bu sorulardan kurtarmış oluyor. Rezervasyon yaptırırken Erken Rezervasyon Sigortanızı yaptırmayı unutmayın.

Her yıl bir önceki yıla istinaden erken rezervasyon talepleri çoğalmaktadır. Hem hesaplı hemde güzel bir tatil için yerinizi şimdiden ayırtın. Ege'den Akdeniz'e, Tatil Köylerinden 5 yıldızlı de luxe otellere, her bütçeye uygun otel seçenekleri Anı Tur'da sizleri bekliyor.

Erken Rezervasyon 2015 en iyi fiyat garantili oteller de ayrıntılı bilgi ve rezervasyon için; anitur.com adresine hemen tıklayın ya da 0850 250 0 264 numaralı çağrı merkezini hemen arayın.

Sakın geç kalmayın...Erken gelin; erken rezervasyon kampanyasında %50'ye varan indirimden sizde faydalanın...

Kaynak: KurumsalHaber.com

Son Dakika Basın Bültenleri Erken Rezervasyon 2015 Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement