Erken Yaşta Evliliklere Tiyatro Oyunu Dikkat Çekildi - Son Dakika
Yerel

Erken Yaşta Evliliklere Tiyatro Oyunu Dikkat Çekildi

Erken Yaşta Evliliklere Tiyatro Oyunu Dikkat Çekildi

Siirt’in Pervari İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde kurulan tiyatro ekibinin, erken yaşta evliliklerin önüne geçmek için hazırladığı tiyatro oyunu beğeni ile izlendi.

23.05.2015 13:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Siirt'in Pervari İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde kurulan tiyatro ekibinin, erken yaşta evliliklerin önüne geçmek için hazırladığı tiyatro oyunu beğeni ile izlendi.

Pervari İMKB Lisesi çok amaçlı salonunda sahnelenen oyunu, İlçe Kaymakamı Murat Kahraman, Belediye Başkanı Tayyar Özcan, İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Mehmet Şükrü Uras, öğrenciler ve kalabalık davetli izledi. İlçede öğretmen, memur, işçi, esnaf ve halkın her kesiminden insanların görev aldığı tiyatro gösteriminde, sosyal bir yara haline gelen erken yaştaki evlilikleri dikkat çekmesi salonu dolduranlar tarafından büyük alkış aldı.

Tiyatro ekibini kutlayan Pervari Kaymakamı Murat Kahraman, ilçede kültür sanat etkinliklerine büyük önem verdiklerini aktardı. Kaymakam Kahraman, "Pervari halkının oyuna ilgisi çok güzel. Bu tür sosyal sorumluluk projelerini vatandaşlarımızla buluşturmaya devam edeceğiz. Tiyatro ekibini kutluyorum" dedi.

Oyunun yönetmenliğini yapan Pervari İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Murat Özcan ise, tiyatro ekibinin 3 aydan beri hazırlık yapan ekibin, çok başarılı bir performans gösterdiğini söyledi. Özcan, desteklerinden dolayı Kaymakam Kahraman ve Pervari Belediye Başkanı Özcan'a ve çalışmalara basın yoluyla destek veren Siirt Valiliği Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Şükrü Uras'a teşekkür etti.

Tiyatro gösteriminin, Ankara ve Gaziantep illerinde de sahneleneceği belirtildi. - SİİRT

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Erken Yaşta Evliliklere Tiyatro Oyunu Dikkat Çekildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement