Erkunt Traktör, Sınırlı Sayıda Ürettiği 'Haşmet 110 Special'i Ankara'da Tanıttı - Son Dakika
Ekonomi

Erkunt Traktör, Sınırlı Sayıda Ürettiği 'Haşmet 110 Special'i Ankara'da Tanıttı

Erkunt Traktör, Sınırlı Sayıda Ürettiği \'Haşmet 110 Special\'i Ankara\'da Tanıttı

Erkunt Traktör, çiftçilerin talebi üzerine geliştirdiği ve sınırlı sayıda ürettiği ‘Haşmet 110 Special’ modelinin tanıtımını Ankara’da yaptı.

15.06.2015 13:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Erkunt Traktör, çiftçilerin talebi üzerine geliştirdiği ve sınırlı sayıda ürettiği 'Haşmet 110 Special' modelinin tanıtımını Ankara'da yaptı.

Erkunt Traktör, sınırlı sayıda ürettiği 'Haşmet 110 Special' modelinin tanıtımını Sincan Organize Sanayi Bölgesi'ndeki fabrikasında gerçekleştirdi. Lansmanın açılış konuşmasını yapan Erkunt Traktör Sanayi A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Zeynep Erkunt Armağan, "12 yıl önce şirketimizi kurarken, yapılması gereken hukuki işlemlerin yanı sıra çok önemli ve aslında birkaç konu hakkında karar vermemiz gerekiyordu. Bunlardan birincisi, traktörümün markası ne olmalıydı? İkincisi, biz traktörlerimize nasıl kodlar, isimler vermeliydik? Üçüncüsü de markamızın nasıl logosu olması gerekir? Babamın çok arzu ettiği bir şeydi. Kendi tabiriyle nihai tüketici için ürün üretmek, bunu 70 yaşlarında dile getirmişti. 'Yapmak için çok geç kaldık ama yapabilmeyi çok isterdim' demişti. Aklımıza traktörün markası olarak sadece Erkunt geldi. Onun çok istediği bir projede onunla beraber yaşasın istedik. Belki başta çiftçi dostlarımız için bu Erkunt adını söylemek bile zordu. Ama sonra traktör deyince, akla ilk üç markadan birisi yaptı. 33 bin çiftçimizin traktörünün içerisinde Erkunt yazdığını zannediyorum rahmetli babam da görüyordur. Erkunt adını yaşatan tüm dostlarıma kıymetlerimi sunuyorum" diye konuştu.

Traktörlerin bir adı, bir karakteri olması gerektiğini belirten Armağan, birçok isimin önerildiğini ama bunların içinden beğendiklerinin Bereket ve Nimet olduğunu söyledi. Armağan, "Şimdi traktörlerimizin etiketlerinde Kıymet, Kudret ve Haşmet" bu yarışmada ödül kazanan bir isim var oda Hikmet kim bilir belki yoldadır, geliyordur" diye konuştu.

Şirket amblemi için çok çalıştıklarını kaydeden Armağan, "Bir iz bırakabilme amacıyla çıktığımız bu yolda bize ışık tutacak, bize geleceği taşıyacak bir işaretti bizim logomuz. 12 yıl boyunca ilmek ilmek Türkiye'yi dokuduk. Tarla tarla gezdik, milyonlarca yol kat ettik. Biz hep beraber bir güven hikayesi yazdık. Biz traktörlerimizi A'dan Z'ye kendimiz pazarlıyoruz" şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından lansmana katılan çiftçilere ve ziyaretçilere 'Haşmet 110 Special' tanıtıldı. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Ekonomi Erkunt Traktör, Sınırlı Sayıda Ürettiği 'Haşmet 110 Special'i Ankara'da Tanıttı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement