Erman Toroğlu: Diego Arkadaşlarını Sattı - Son Dakika
Spor

Erman Toroğlu: Diego Arkadaşlarını Sattı

Erman Toroğlu, Celtic maçında kırmızı kart gören Diego'yu yerden yere vururken Brezilyalı için "Diego arkadaşlarını sattı. Diego'nun arkadaşlarına çok borcu var." dedi.

11.12.2015 10:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

UEFA Avrupa Ligi'nde Celtic ile 1-1 berabere kalarak gruptan yükselen Fenerbahçe'de kırmızı kart gören Diego Ribas'a büyük tepki gösterildi. Diego'ya tepjki gösterenlerden biri de Erman Toroğlu...

İşte Erman Toroğlu'nun bugünkü yazısından bir bölüm...

"FENERBAHÇE, RAKİPLE KAVGA ETMEYE BAŞLADI"

Fotomaç Gazetesi yazarlarından Erman Toroğlu, Brezilyalı yıldızı ağır bir dille eleştirdi. Fenerbahçe takımı bu teknik direktörle beraber, sahada rakip takımla kavga etmeye başladı. Aslında kötü bir şey değil. Oyun kuralları çerçevesinde bunu yaparsanız, giydiğiniz formanın da ağırlığı ile bu size avantaj sağlar.

"ÜST TURA ÇIKMAK ZORUNDASINIZ"

Ama bunu Avrupa'da yaparsanız belli sınırları aşmayacaksınız. Sarı-lacivertliler, mücadeleyi fena yapmıyorlar ancak göze hoş gelen futbol da oynamıyorlar. Seyirci şunu ister, şoför mahallinde oturayım, 10 lira yerine 2 lira vereyim ve evin önünde ineyim. Hepsi birlikte olmuyor... Dün geceki maç hedefe varma maçıydı. Sinirler bozulabilir, iyi top oynamayabilirsiniz ama bir üst tura çıkmak zorundasınız. O nedenle iyi mücadele etmek zorundasınız.

"DIEGO ARKADAŞLARINI SATTI"

Diego'nun arkadaşlarını satmasına rağmen arkadaşları onu satmadılar, mücadelelerini üst noktaya taşıdılar, maçı da turu da Diego'yu da kurtardılar. Bundan sonra Diego'nun arkadaşlarına çok borcu var. Nasıl öder bilemem.

Erman Toroğlu: Diego Arkadaşlarını Sattı
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Erman Toroğlu: Diego Arkadaşlarını Sattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement