Erman Toroğlu, Mario Gomez'in Ayrılık Gerekçesini Açıkladı - Son Dakika
Spor

Erman Toroğlu, Mario Gomez'in Ayrılık Gerekçesini Açıkladı

Spor yorumcusu Erman Toroğlu, Mario Gomez'in Beşiktaş'tan ayrılmasının gerekçesinin kendisini Fikret Orman olarak tanıtan bir menajer olduğunu söyledi.

02.08.2016 02:19  Güncelleme: 10:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Erman Toroğlu, A Spor'da katıldığı 'Takım Oyunu' programında gündeme bomba gibi düşen bir iddiayı sporseverlerle paylaştı. Beşiktaş ile devam etmeme kararı alan Mario Gomez'in ayrılığının altında yatan gizli bir gerçek olduğunu belirten Erman Toroğlu, Alman oyuncunun bir menajer oyununa kurban gittiğini belirtti.

OYUNA KURBAN GİTTİ!

Mayıs ayında bir Türk menajerin, Gomez'in menajerini arayarak kendisini Beşiktaş Başkanı Fikret Orman olarak tanıttığını belirten Toroğlu, golcü futbolcunun bu konuşmaya çok sinirlendiğini hatta çıldırdığını söyledi. Bu sürecin devamında Beşiktaş ile ayrılık noktasına gelen ve bavullarını toplayan Gomez'i arayan Orman'ın olanları öğrendiğini kaydeden Toroğlu, menajerini arayan kişinin kesinlikle kendisi olmadığı konusunda Alman yıldızı ikna etmeye çalıştığını ifade etti.

OYALADI, GELMEDİ...

Beşiktaş'ı uzun süre oyalayan Mario Gomez, bir süre önce Facebook hesabından önümüzdeki sezon siyah-beyazlı takımda devam etmeyeceğini açıklamıştı. Alman golcünün kalması için büyük uğraş veren Beşiktaş Başkanı Fikret Orman ise, bu kararı beğenmese de saygı duymak zorunda olduğunu belirtmişti.

"O ADAMI BULUN"

Erman Toroğlu'nun ortaya çıkardığı bu haber sosyal medyada büyük yankı buldu. Özellikle Beşiktaş taraftarları, eski ve yeni yöneticilere internet üzerinden seslenerek, "Gomez'e bu oyunu oynayan menajer kim ise bulunup, camiaya acilen açıklanmalıdır" yorumunu yaptılar.

Erman Toroğlu, Mario Gomez\'in Ayrılık Gerekçesini Açıkladı
Kaynak: Sporvadisi.com

Son Dakika Spor Erman Toroğlu, Mario Gomez'in Ayrılık Gerekçesini Açıkladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement