Erman Toroğlu: Türkiye'de Kameralar Maçı, Hortumla Bahçe Sular Gibi Çekiyor - Son Dakika
Spor

Erman Toroğlu: Türkiye'de Kameralar Maçı, Hortumla Bahçe Sular Gibi Çekiyor

Eski hakem Erman Toroğlu, Osmanlıspor - Fenerbahçe maçındaki penaltı pozisyonunu değerlendirdi, "Ekran başında ilk başta penaltı dedik ama kameralar maçı hortum gibi çekiyor." dedi.

03.10.2016 10:20  Güncelleme: 12:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto Süper Lig'de Fenerbahçe, deplasmanda Osmanlıspor'la 1-1 berabere kaldı.

Musa Çağıran'ın ara pasında ceza alanı sol çaprazında hareketlenen Adrien Regattin, kaleci Volkan Demirel'in müdahalesi sonrasında yerde kaldığı pozisyonda hakem Mete Kalkavan penaltı noktasını gösterdi. İlk devre Badou Ndiaye'nin bu penaltı golüyle 1-0 Osmanlıspor üstünlüğüyle tamamlanırken, A Spor yorumcusu Erman Toroğlu penaltıyı analiz etti.

"VOLKAN'IN YERİNDE OLSAM AYAĞIMI SOKMAZDIM"

Hakemin, penaltıdan öncesi pozisyonun etkisinde kaldığını belirten Toroğlu, "Ben Volkan'ın yerinde olsaydım oraya ayağımı sokmazdım. Hakem penaltıdan evvelki pozisyonda kola çarpma var mı ona takıldı. Penaltı pozisyonunda Osmanlısporlu futbolcunun ayağını almasına rağmen penaltıyı çaldı. Ben sahanın içinde o kesinlikle vermem. Volkan ayağını sokuyor, yerde tutuyor Osmanlılı oyuncu ayağını sokuyor, ayağını alçıya alıyor ve yere takıyor hakeme de yediriyor." dedi.

"KAMERA ÇEKİMİ YANILTIR"

Hakemin görüş açısının oldukça net olduğunu belirten Toroğlu, "Futbolcu kendini yere atma şeklinden ekran başında biz ilk başta penaltı dedik. Ama kameralar hortum gibi çekiyorlar maçı, hortumla bahçe sular gibi çekiyorlar. Çekimler Türkiye'de çok kötü. Hakemin penaltıyı yapacak oyuncuya bakması gerekiyor. Penaltıyı yapacak kim? Kaleci. Kaleci o pozisyonda ayağıyla hamle yapıyor mu ona bakacaksın. Yere atlayan oyuncu beni ilgilendirmiyor. Volkan'ın ayağına bakarım. Onun hareketi yapmıyorsa penaltıyı vermeyeceksin. Bence penaltı değil." yorumunu yaptı.

Erman Toroğlu: Türkiye\'de Kameralar Maçı, Hortumla Bahçe Sular Gibi Çekiyor

Son Dakika Spor Erman Toroğlu: Türkiye'de Kameralar Maçı, Hortumla Bahçe Sular Gibi Çekiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement