Ermenek Akaryakıt Tankeri Uçuruma Yuvarlandı Şoför Öldü - Son Dakika
Güncel

Ermenek Akaryakıt Tankeri Uçuruma Yuvarlandı Şoför Öldü

Ermenek Akaryakıt Tankeri Uçuruma Yuvarlandı Şoför Öldü

Akaryakıt tankeri uçuruma yuvarlandı şoför öldü KARAMAN'ın Ermenek İlçesi'nde direksiyon hakimiyetini kaybeden 47 yaşındaki Gazi Özbek yönetimindeki akaryakıt tankeri bariyerleri aşarak yaklaşık 300 metre derinliğindeki uçuruma yuvarlandı.

19.07.2015 11:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Akaryakıt tankeri uçuruma yuvarlandı şoför öldü

KARAMAN'ın Ermenek İlçesi'nde direksiyon hakimiyetini kaybeden 47 yaşındaki Gazi Özbek yönetimindeki akaryakıt tankeri bariyerleri aşarak yaklaşık 300 metre derinliğindeki uçuruma yuvarlandı. Sürücü Özbek olay yerinde hayatını kaybederken, kaza sonrası ormanlık alanda çıkan yangın da Orman İşletme Müdürlüğü görevlileri ve itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.

Kaza saat 24.00 sıralarında Ermenek'e yaklaşık 30 kilometre uzaklıktaki Tepebaşı mevkiinde meydana geldi. İlçedeki petrol istasyonuna akaryakıt getiren 47 yaşındaki Gazi Özbek idaresindeki 19 KP 385 plakalı tanker ile seyir halinde iken direksiyon hakimiyetini kaybetti. Bariyerleri aşarak yoldan çıkan tanker yaklaşık 300 metre derinliğindeki uçuruma yuvarlandı. Kaza sonrası büyük bir patlama meydana gelirken, patlama sesini duyarak alevleri gören sürücüler ve Tepebaşı köyü halkı durumu jandarma ve 112 acil servis ekiplerine bildirdi. Kısa sürede olay yerine gelen ekipler ve köy halkı tarafından yapılan arama sonrası kazanın etkisi ile tankerin kabininden dışarıya fırladığı tespit edilen sürücü Gazi Özbek bir kayanın kenarında cansız bir şekilde bulundu. Vücudunun büyük bir kısmının yandığı belirlenen Özbek, kurtarma ekipleri tarafından çıkarılarak otopsi yapılmak üzere Ermenek Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Kaza sonrası ormanlık alanda meydana gelen patlama sonrası çıkan yangın da olay yerine gelen Orman İşletme Müdürlüğü yetkilileri ve itfaiye ekipleri tarafından yaklaşık 2 saat süren müdahale sonrası kontrol altına alınarak büyümeden söndürüldü. Jandarma olayla ilgili soruşturma başlattı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Ermenek Akaryakıt Tankeri Uçuruma Yuvarlandı Şoför Öldü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (9)

  • hüseyin Özbek: DAyımmmm benim mekanın cennet olsun seni hiç unutmıycaz 1 0 Yanıtla
  • emrekarayel: Seni hiç unutmycagz dayım mekanın cennet olsun 0 0 Yanıtla
  • dogan: Allah rahmet eylesin.geride kalanlara sabır ihsan eylesin.mekanın cennet olsun... 0 0 Yanıtla
  • ....: mekanın cennet olsun dayım yaktın bizi 0 0 Yanıtla
  • bulent demirel: Allah rahmet eylesin 0 0 Yanıtla
  • hasan dündar: mekanın cennet olsun Gazi abi 0 0 Yanıtla
  • murat tasbakan: Allah rahmet eylesin olay sirasinda oradaydim herkes cok uzuldu daha oncede benzer olaylar olmustu ayni noktada 0 0 Yanıtla
  • Hüseyin KARACA: Kayın babam seni hiç unutmayacağım :( 0 0 Yanıtla
  • hüseyin Özbek: Dayım seni hiç unutmıycam 0 0 Yanıtla

Advertisement