Ermenek'te Ev Yandı; Baba ve Kurtarmak İstediği 2 Kızı Öldü (3) - Son Dakika
Güncel

Ermenek'te Ev Yandı; Baba ve Kurtarmak İstediği 2 Kızı Öldü (3)

Ermenek\'te Ev Yandı; Baba ve Kurtarmak İstediği 2 Kızı Öldü (3)

BABA VE İKİ KIZININ CESEDİNE ULAŞILDI Karaman'ın Ermenek İlçesi'nde çıkan yangında, evin tavanının çökmesi sonucu enkaz altında kalan baba Kemal Sağlam ile kızları Zeynep ve Ebru Sağlam'ın cesetlerine, yaklaşık 10 saatlik çalışma sonunda ulaşıldı.

10.01.2017 19:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

BABA VE İKİ KIZININ CESEDİNE ULAŞILDI Karaman'ın Ermenek İlçesi'nde çıkan yangında, evin tavanının çökmesi sonucu enkaz altında kalan baba Kemal Sağlam ile kızları Zeynep ve Ebru Sağlam'ın cesetlerine, yaklaşık 10 saatlik çalışma sonunda ulaşıldı. Baba ve kızlarının cesedi evin ikinci katında kiler bölümünde, yan yana, bacanın yanında bulundu. Üç kişinin cesedi otopsi için Ermenek Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yapılacak otopsinin ardından yanarak mı yoksa enkaz altında kalmaları sonucu yaşamını yitirdiklerinin kesinlik kazanacağı belirtildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Ermenek'te Ev Yandı; Baba ve Kurtarmak İstediği 2 Kızı Öldü (3) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Küçükçekmece'de fabrika yangını
    07:20 Küçükçekmece'de fabrika yangını

    Küçükçekmece Mehmet Akif Mahallesi Bahariye Caddesi'nde bulunan bir fabrikada bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye, polis ve sağlık ekibi sevk edildi. İddiaya göre içeride mahsur kalan işçiler olabilir. İtfaiye ekipleri yangına müdahale ediyor.

  • Küçükçekmece'de fabrika yangını! Mahsur kalan işçiler var
    07:00 Küçükçekmece'de fabrika yangını! Mahsur kalan işçiler var

    İstanbul Küçükçekmece'de iplik üretimi yapılan bir fabrikada yangın çıktı. Çok sayıda itfaiye ve sağlık ekibi bölgeye sevk edilirken, fabrikada mahsur kalan işçiler olduğu iddia ediliyor.


Advertisement