Ermenek'te Kömür Ocağında İşçilerin Mahsur Kalması - Son Dakika
Güncel

Ermenek'te Kömür Ocağında İşçilerin Mahsur Kalması

Türk Kızılayı: "Bölgede 23 kişilik profesyonel kadrosunun yanı sıra gönüllüleriyle hizmet vermeye başlayan Kızılay, bölgeye ikram aracı ve mobil mutfak olmak üzere 8 araç sevk etti"

29.10.2014 00:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ermenek'teki özel şirkete ait kömür ocağında işçilerin mahsur kalmasına ilişkin Türk Kızılayının yardım çalışmalarını hızla sürdürdüğü bildirildi.

Türk Kızılayından yapılan açıklamada, Karaman'ın mahsur kalanlara yönelik başlayan arama kurtarma çalışmalarının hızla devam ettiği belirtilerek, "Türk Kızılayı da yiyecek ve içecek ikramına başladı. Genel maksat çadır kurulumuna da başlayan Kızılay, çalışmaları yürüten tüm ekiplere destek olmanın yanı sıra bekleyişlerini sürdüren ailelerin de yanında oluyor" ifadeleri yer aldı.

Açıklamada, "Bölgede 23 kişilik profesyonel kadrosunun yanı sıra gönüllüleriyle hizmet vermeye başlayan Kızılay, bölgeye ikram aracı ve mobil mutfak olmak üzere 8 araç sevk etti. Kumanya, su ve içme suyu dağıtımlarını aralıksız sürdüren Kızılay, üç öğün sıcak yemek çıkarmak için ise hazırlıklarını tamamlıyor" denildi.

-Çadır ve battaniye sevk edildi

Kızılayın, kaygılı bekleyişlerini sürdüren madenci yakınları için bölgeye genel maksat çadırları ve battaniye sevk ettiği, oluşabilecek yeni ihtiyaçlar için ise yardım araçlarını hazır beklettiği belirtildi.

Ankara Afet Operasyon Merkezi ve Adana Afet Yönetim Merkezinden gelişmeleri takip eden Kızılayın çalışmalarına afet bölgesine yakın şubelerinden de destek gittiği kaydedildi. - Ankara

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Ermenek'te Kömür Ocağında İşçilerin Mahsur Kalması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement