Ermenek'te Köylere Seyyar Cenaze Yıkama ve Morg Aracı - Son Dakika
Yerel

Ermenek'te Köylere Seyyar Cenaze Yıkama ve Morg Aracı

Karaman'ın Ermenek ilçesinde, Ermenek Köylere Hizmet Götürme Birliği tarafından satın alınan 10 seyyar cenaze yıkama ve morg aracı, düzenlenen törenle köy muhtarlarına teslim edildi.

26.09.2014 13:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Karaman'ın Ermenek ilçesinde, Ermenek Köylere Hizmet Götürme Birliği tarafından satın alınan 10 seyyar cenaze yıkama ve morg aracı, düzenlenen törenle köy muhtarlarına teslim edildi.

Ermenek Kaymakamı Eyyüp Güngör, köylerin sıkıntılarının çözümü ve köylerde yaşayan vatandaşların hayat standartlarının yükselmesi için her türlü gayretin gösterildiğini söyledi.

Son yıllarda yapılan hamlelerle köylerin altyapı sorunlarının büyük oranda çözüldüğünü ifade eden Güngör, şunları kaydetti:

"Fakat ihtiyaçlar ve isteklerin sonu yoktur. Bizlerin amacı ilimizde, ilçemizde ne varsa köylerimizde de olsun. Bu gün burada Köylere Hizmet Götürme Birliği tarafından satın alınan 10 adet seyyar cenaze yıkama ve morg aracını köy muhtarlarımıza teslim etmek için toplanmış bulunmaktayız. Bu araçlar köylerimizde çok büyük bir ihtiyaçtı. Ölüm kaçınılmaz bir son. Günümüzde herkesin başka illerde, başka ülkelerde yakınları, akrabaları var. İllerde, ilçelerde cenazeyi hastane morglarında duruma göre bir kaç gün bekletme şansınız var. Ama köylerde böyle bir imkan yok. Şimdi bu imkan köylerimize de sağlanmış oluyor. 10 aracımız 15 köyümüz var. Birbirlerine yakın köylerimiz araçları ortak kullanacak."

Konuşmalrın ardından, 10 seyyar cenaze yıkama ve morg aracı, düzenlenen törenle köy muhtarlarına teslim edildi. - Karaman

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Ermenek'te Köylere Seyyar Cenaze Yıkama ve Morg Aracı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement