Ermenek'teki Kömür Ocağında İşçilerin Mahsur Kalması - Son Dakika
Güncel

Ermenek'teki Kömür Ocağında İşçilerin Mahsur Kalması

Ermenek\'teki Kömür Ocağında İşçilerin Mahsur Kalması

Olayın ardından, çeşitli nedenlerle Ermenek Devlet Hastanesine kaldırılan 10 kişiye müdahale edildi.

30.10.2014 12:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ermenek ilçesindeki maden ocağında işçilerin su baskını nedeniyle mahsur kalmasıyla ilgili çeşitli nedenlerle Ermenek Devlet Hastanesine kaldırılan 10 kişiye müdahale edildi.

Ermenek Devlet Hastanesi yetkililerinden yapılan açıklamaya göre, olayın hemen ardından kendi imkanlarıyla dışarı çıkan 5 işçiden 4'üne olay yerinde müdahale edildi. Diğer işçi ise hastanede yapılan tedavinin ardından taburcu edildi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekibinin yaptığı kaza sonucu bir itfaiye görevlisinin ilk müdahalesinin Ermenek Devlet Hastanesinde yapıldığını belirten yetkililer, şöyle devam etti:

"İtfaiye görevlisi daha sonra ambulans helikopterle Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi. Burada yapılan tetkiklerde yaralının hayati tehlikesinin bulunmadığı anlaşılmıştır. Yine aynı kazada hafif şekilde yaralanan 2 itfaiye görevlisine de hastanede müdahale edildi. Durumları iyi. Maden ocağında mahsur kalan Hüseyin Gültekin'in kazadan sonra bir oğlu dünyaya geldi. Anne ve bebeğin sağlık durumları da gayet iyi. Ayrıca maden kazasında kurtarma çalışmalarına katılan bir itfaiye görevlisi de karbonmonoksit zehirlenmesinden dolayı hastaneye getirilmiştir. Görevlinin hayati tehlikesi bulunmamaktadır."

Öte yandan, yardım için gelirken Ermenek'te yaşanan kazada yaralanan İstanbul Büyükşehir Belediyesi su tahliyesi ve arama kurtarma ekibinden Şükrü Şimşek'in (30) tedavisi Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesinde sürüyor. Sol bacağında kırıklar bulunan Şimşek'in, öğleden sonra İstanbul'a nakledileceği öğrenildi. - Konya

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Ermenek'teki Kömür Ocağında İşçilerin Mahsur Kalması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement