Ermenek'teki Maden Ocağında İşçilerin Mahsur Kalması - Son Dakika
Yerel

Ermenek'teki Maden Ocağında İşçilerin Mahsur Kalması

Ermenek\'teki Maden Ocağında İşçilerin Mahsur Kalması

Karaman Valisi Koca: "Olayın meydana geldiği günden bu yana özverili ve gayretli çalışmalarıyla arama kurtarma çalışmalarına ekip ve ekipmanlarıyla katılan tüm kamu kurum ve kuruluşları ile yardım kuruluşları bu sürecin içinde bulunarak destek ve katkı sağlamışlardır"

09.12.2014 15:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Karaman Valisi Murat Koca, Ermenek ilçesinde kömür madeninde meydana gelen kazada arama ve kurtarma çalışmalarına destek olan kurum ve kuruluşlara teşekkür etti.

Koca, yaptığı yazılı açıklamada, maden kazasının ardından çalışmaların koordineli olarak son derece başarılı bir şekilde yürütüldüğünü belirtti.

Maden kazasında hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, kederli ailelerine de başsağlığı dileyen Koca, Allah'tan böyle bir acıyı Karaman'a ve tüm Türkiye'ye bir daha yaşatmaması temennisinde bulundu.

"Olayın meydana geldiği günden bu yana özverili ve gayretli çalışmalarıyla arama kurtarma çalışmalarına ekip ve ekipmanlarıyla katılan tüm kamu kurum ve kuruluşları ile yardım kuruluşları bu sürecin içinde bulunarak destek ve katkı sağlamışlardır" diyen Koca, şunları kaydetti:

" Olgun bir çalışmayla bütün kamu kurum ve kuruluşlarımız, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı sayın Lütfi Elvan, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı sayın Taner Yıldız, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı sayın Faruk Çelik, 10 gün süreyle gece gündüz 24 saat buradaydı. Daha öncesi süreçte görevim dolayısıyla iki gün hariç 38 gün sürenin tamamında bulunarak onlarla beraber oldum. Bu süreçte bizleri yalnız bırakmayan sayın bakanlarımıza, arama ve kurtarma faaliyetlerine bizzat katılan, lojistik destek sağlayan kamu kurum ve kuruluşları, sivil toplum kuruluşlarının her kademesindeki çalışanlarına, bütün mesai arkadaşlarıma, yakınlarını kurtarmak için ocakta çalışan Ermenekli madenci kardeşlerime, maden sahası içerisinde 38 gün boyunca buradaki gelişmeleri kamuoyuyla paylaşan yerel ve ulusal basın mensubu arkadaşlarımıza ayrı ayrı teşekkür ediyorum." - Karaman

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Ermenek'teki Maden Ocağında İşçilerin Mahsur Kalması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement