Dağlık Karaabağ Bölgesinde Çatışma: 8 Azeri Asker Şehit - Son Dakika
Güncel

Dağlık Karaabağ Bölgesinde Çatışma: 8 Azeri Asker Şehit

Dağlık Karaabağ Bölgesinde Çatışma: 8 Azeri Asker Şehit

Ermenistan-Azerbaycan sınırında çıkan çatışmada sekiz Azeri asker hayatını kaybetti. Çatışmada Ermenistan ordusunun da kayıp verdiği açıklandı.

01.08.2014 09:07  Güncelleme: 16:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dağlık Karabağ bölgesinde, Ermeni askerler ile Azerbaycanlı askerler arasında çatışma çıktı. Çıkan çatışmada Azerbaycan ordusundan sekiz asker hayatını kaybetti.

Azerbaycan Savunma Bakanlığından yapılan açıklamada, gece saatlerinde Ağdam ve Terter bölgesinde Azerbaycan mevzilerine yaklaşmaya çalışan Ermeni keşif ve sabotaj birliklerinin tespit edildiği ve bunun üzerine çatışma çıktığı bildirildi.

ERMENİ ASKERLERİ KAYIP VEREREK GERİ ÇEKİLDİ

Şiddetli çatışma sonrasında Ermeni askerlerin kayıp vererek geri çekildikleri, Azerbaycan ordusundan da kayıpların olduğu belirtildi.

8 AZERİ ASKER ŞEHİT OLDU

Bakanlıktan kayıp sayısıyla ilgili bilgi verilmezken, Azerbaycan APA haber ajansı, çatışmalarda sekiz Azerbaycan askerinin şehit olduğunu duyurdu.

ERMENİ ASKERLER ATEŞKES İHLALİ YAPTI

Savunma Bakanlığından yapılan bir diğer açıklamada, Gazah bölgesinde de Ermeni askerlerin ateşkes ihlali yapması nedeniyle Azerbaycan ordusundan İsa Almazov isimli bir askerin hayatını kaybettiği bildirildi.

Bakanlık yetkilileri, şehit askerlerin aile ve yakınlarına taziye dileklerini iletti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Dağlık Karaabağ Bölgesinde Çatışma: 8 Azeri Asker Şehit - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (81)

  • kürdün sesi: üçüncü dünya savaşı kapıda safınızı belli edin türkler sonunuz yakın 11 54 Yanıtla oksijen: kına yakarsın artık, , ama Türk diye senide arada götürürler kafanı yorma. . :) 0 0 Müslümanın sesi: sen öyle san 0 0
  • kürdoğlukürd: türk düşmanıyım varmı lan itirizınız bu çok sevdiğiniz ülkenizden kaçarken görcem ben sizi 5 59 Yanıtla ÖNCE VATAN: RÜYANDA BİLE GÖREMEZSİN SANA KALİMERO 0 0
  • LICE: KORKAK TÜRKLER SIZ KÜRTLERE DUA EDİN BU COĞRAFYADA VARLIĞINIZI SÜRDÜRYOSANIZ BUNU BİZE BORÇLUSUNUZ 5 43 Yanıtla zozan: kürtler ara ırk mı. arap fars ve türklerin kımasından olan bir ırk mı. . . ari ırk mı. israiloğullarının kayıp kabilesi mi. . . zazaların marabası mı. . . inanın okurken hep kafam karışıyor. merak ediyom işte. ben babam dedem kardeşlerim kuzenlerim türk. babaannemin adı zozan. benim adım da zozan 0 0 a.öz: tabi viyanaya sizinle gittik korkaklar peygamberin övgüsüne mashar oldu, korkarlar sizin devlet kuramadıgınız topraklarda bin yıl devlet olarak var o. siz kiminle savaştınız, o korkaklar , almanlarla, italyanlarla, macarlarla. . . vb kendi topraklarında savaştı. korkarlar onca yüzyıl islamın topraklarında huzuru sagladı. izlandadan afrikanın ümit burnuna cebelitarıktan hind okyanussuna leventllerimiz yelken açarken siz deniz nedir bilmiyordunuz( eger bu toprakların parçası olmasaydınız çogunuz halen deniz nedir bilmeyecekti ) yani bu millet sizin hayallerinizin bile ulaşamayacagı bir tarih yazmış millettir . sen aynı evde kalmış koca karılar gibi sadece konuş ama tarih gene bizi yazıyor 0 0
  • bitlis: allahım azerbeycanın yar ve yardımcısı olsun 44 2 Yanıtla
  • rojava: ermeni kardeşlerimizin kayıplarına üzüldüm 5 39 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement