Ermenistan'ın Süper Lig Takımı Erzurum'da Kampta - Son Dakika
Güncel

Ermenistan'ın Süper Lig Takımı Erzurum'da Kampta

Ermenistan\'ın Süper Lig Takımı Erzurum\'da Kampta

Azerbaycandan'dan sonra Ermenistan'ın Süper Lig takımlarından Gandzasar da yüksek irtifa kampı için Erzurum'a gelerek çalışmalara başladı.

19.07.2014 12:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Azerbaycandan'dan sonra Ermenistan'ın Süper Lig takımlarından Gandzasar da yüksek irtifa kampı için Erzurum'a gelerek çalışmalara başladı. Deniz seviyesinden 2 bin metre yükseklikte günde 4 saat antrenman yapan futbolcu ve teknik ekip, Erzurum'a hayran kaldı.

Palandöken Kayak Merkezindeki turistik oteller bölgesinin alt kısmına Büyükşehir Belediyesinin yaptırdığı 5 futbol sahası ile başlatılan atılım sayesinde, yaz döneminde yüksek irtifa kamp merkezi olan Erzurum'a, Türkiye'nin süper ligindeki oynayan kulüplerin dışında Azerbaycan, Gürcistan ve Ermenistan'ın futbol takımları da kampa geldi.

Ermenistan'da 10 yıldır Süper Lig'de mücadele eden ve geçen sezon ligi 5'inci sırada tamamlayan Gandzasar takımı, teknik direktör Sergey Puçkov gözetiminde, Atatürk Üniversitesi yerleşkesindeki stadyumda antrenmanlara başladı. Serin havada, 26'sı futbolcu 7'si teknik kadro olmak üzere 33 kişilik Gandzasar ekibi, sabah ve akşam 2'şer saat olmak üzere günde 4 saat antrenman yaparak, yeni sezona hazırlanıyor.

Yüksek rakımda oksijen depoladıklarını ve belirten Gandzasar takımının Ukraynalı teknik direktörü Sergey Puçkov, bu yıl şampiyonluk hedeflediklerini bildirdi. Xanadu Otelde kamp yaptıklarını, tesislerin ve iklimin çok iyi olduğunu vurgulayan Puçkov, Erzurum'da umduklarını bulduklarını bildirdi. Takımda Ukrayna'dan 4, Gürcistan'dan 2, Brezilya'dan 1 sporcu bulunduğunu ifade eden Puçkov, Kamp 23 Temmuz'a kadar sürecek. Erzurum'a güç toplamaya geldik. O gücü de kısa sürede kendimizde hissettik. Erzurum'da futbolcular yüksek rakım nedeniyle nefes almakta güçlük çekiyor ama sıfıra indiklerinde bir atlet gibi koşar. Cumartesi günü Gürcistan takımı ile Erzurum'da hazırlık maçı yapacağız. Bundan önce Antalya'ya gidiyorduk. Ama Erzurum hem Ermenistan'a yakın, hem de muhteşem bir yer diye konuştu.

Öte yandan Ermenistan ve Gürcistan futbol takımlarının antrenman yaptığı Atatürk Üniversitesine ait futbol tesislerinin arkasında 15 Temmuz'da çöken kayakla atlama kuleleri, futbolcuların dikkatini çekiyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Ermenistan'ın Süper Lig Takımı Erzurum'da Kampta - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Zonguldak'ta Otobüsten İnerken Yaralanan Kadın
    20:15 Zonguldak'ta Otobüsten İnerken Yaralanan Kadın

    Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde bir kadın, otobüsten inerken kıyafeti kapıya sıkışınca yere düşerek yaralandı. Ayşe D. isimli yolcu, halk otobüsünün hareket etmesiyle birlikte yere düştü. Diğer yolcuların haber vermesi üzerine sağlık ekipleri olay yerine gelerek Ayşe D.'ye müdahale etti. Yaralı kadın, hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Polis, olayla ilgili inceleme başlattı.

  • CHP Sözcüsü Yücel:
    20:15 CHP Sözcüsü Yücel: "Anayasal Kurumları Yok Sayıp, Anayasa'yı İhlal Edenlerle CHP'nin Mutabık Olması Söz Konusu Dahi Değildir"

    CHP Parti Sözcüsü Deniz Yücel, Adalet Bakanı Yılmaz Tunç'un "Yeni Anayasa konusunda herkes mutabık" sözlerine ilişkin, "Anayasa’yı ihlal edenlerle bizim, toplumun yüzde 38’inin oyunu alarak birinci parti olan CHP'nin mutabık olması söz konusu dahi değildir." açıklamasını yaptı.

  • Pamukkale Belediyesi tabelasına Türkiye Cumhuriyeti ibaresi eklendi
    20:13 Pamukkale Belediyesi tabelasına Türkiye Cumhuriyeti ibaresi eklendi

    Ali Rıza Ertemur'un Pamukkale Belediye Başkanı olarak göreve başlamasının ardından Pamukkale Belediyesi tabelasına 'Türkiye Cumhuriyeti' ibaresi eklendi. Türkiye'de bir dönem belediyelerden kaldırılan 'Türkiye Cumhuriyeti' ibaresi, Ali Rıza Ertemur ile Pamukkale Belediyesi'ne geri döndü.


Advertisement