Ermerek'te İki Grup Arasındaki Bıçaklı Kavga Gerginliğe Neden Oldu 3 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Ermerek'te İki Grup Arasındaki Bıçaklı Kavga Gerginliğe Neden Oldu 3 Yaralı

Ermerek\'te İki Grup Arasındaki Bıçaklı Kavga Gerginliğe Neden Oldu 3 Yaralı

Karaman'ın Ermenek ilçesinde iki grup arasında belirlenemeyen nedenle çıkan 2 kişinin bıçakla, 1 kişininde aldığı darbelerle yaralandığı kavga gerginliğe neden oldu.

11.09.2015 02:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Karaman'ın Ermenek ilçesinde iki grup arasında belirlenemeyen nedenle çıkan 2 kişinin bıçakla, 1 kişininde aldığı darbelerle yaralandığı kavga gerginliğe neden oldu. İlçe Emniyet Müdürlüğü ve hastane önünde gruplar halinde toplanan kalabalık ise kent yöneticileri tarafından sakinleştirilip, dağıtıldı.

Olay, saat 21.00 sıralarında ilçe merkezindeki restorasyon çalışması yapılan Merkez Camii yanında meydana geldi. Cami restorasyonunda çalışan Doğu kökenli bir grup işçi ile yoldan geçen başka bir grup arasında belirlenemeyen nedenle tartışma çıktı. Tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Kavga sonucu karşı gruptan 17 yaşındaki Ali D. ve 16 yaşındaki Mirkemal A., vücudunun çeşitli yerlerinden bıçaklandı, işçilerden de Süleyman D. aldığı darbeler sonucu yaralandı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Yaralı Ali D. ve Mirkemal A., Ermenek Devlet Hastanesi'nde yapılan ilk müdahalenin ardından Karaman Devlet Hastanesi'ne, Süleyman D. ise Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi.

Olay sonrası yaralılaların yakınları ve çevreden toplanan kalabalık, önce İlçe Emniyet Müdürlüğü, sonra da hastane önünde gruplar halinde toplanıp yaşanan olaya tepki gösterdi. Ermenek Kaymakamı Eyüp Güngör ve Belediye Başkanı Uğur Sözkesen, grubu sakinleştirip sessizce dağılmalarını sağladı. İlçeye, gerginliğin devam etme ihtimali üzerine Karaman ve Mersin'den takviye çevik kuvvet ekipleri çağrıldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Ermerek'te İki Grup Arasındaki Bıçaklı Kavga Gerginliğe Neden Oldu 3 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement