Eroini Tarlaya Gömdü, Jandarmayı Atlatamadı - Son Dakika
Güncel

Eroini Tarlaya Gömdü, Jandarmayı Atlatamadı

Eroini Tarlaya Gömdü, Jandarmayı Atlatamadı

Edirne’nin Keşan ilçesinde, İlçe Jandarma Merkez Karakol Komutanlığı ekiplerinin denetimi sırasında tarlaya eroin gömen 1 kişi yakalanırken, 500 gram eroin maddesine el konuldu.

23.10.2014 10:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Edirne'nin Keşan ilçesinde, İlçe Jandarma Merkez Karakol Komutanlığı ekiplerinin denetimi sırasında tarlaya eroin gömen 1 kişi yakalanırken, 500 gram eroin maddesine el konuldu.

Edinilen bilgiye göre, İlçe Jandarma Merkez Karakol Komutanlığı ekipleri, Yenimuhacir Kavşağı'nda araçlar ve kişiler üzerinde rutin denetim yaparken, Malkara yönünden Keşan yönüne gelen bir aracın, kavşağa 300 metre yakın bir mesafede durduğunu, araçtan inen kişinin de tarlalık alana girdiğini fark etti. Bir süre sonra tarlalık alandan çıkan kişinin, 34 GF 8640 plakalı araca binerek, Keşan yönüne gitmek üzere hareket ettiğini izleyen ekipler, kavşağa geldiği sırada aracı durdurarak arama yaptı.

Araçta ve sürücüsü Mehmet A.'nın (30) üzerinde yapılan aramada herhangi bir şeye rastlayamayan ekipler, şüphe üzerine araç sürücüsü ile birlikte 300 metre ilerideki tarlalık alana gitti. Burada yapılan aramada, 500 gram eroin maddesi paketlenmiş halde gömülü olarak bulundu. Eroin maddesine el konulurken, Mehmet A. ifadesi alınmak üzere İlçe Jandarma Komutanlığı'na götürüldü. Savcılığa sevk edilen Mehmet A. nöbetçi mahkeme tarafından 'Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak' suçundan tutuklanarak, Edirne Kapalı Cezaevi'ne konuldu. - EDİRNE

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Eroini Tarlaya Gömdü, Jandarmayı Atlatamadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Jandarma ekipleri yaralı leyleği koruma altına aldı
    20:50 Jandarma ekipleri yaralı leyleği koruma altına aldı

    Bursa'nın Mudanya ilçesinde devriye atan jandarma ekipleri, sol ayağından yaralı bir leyleği fark ederek hemen koruma altına aldı. Yapılan tedavinin ardından leylek, Doğa Koruma ve Milli Parklar Bölge Müdürlüğüne teslim edildi.

  • İstanbul Teknik Üniversitesi Öğretim Üyesi: Hatay'da depreme dirençli kentler oluşturulmalı
    20:49 İstanbul Teknik Üniversitesi Öğretim Üyesi: Hatay'da depreme dirençli kentler oluşturulmalı

    İstanbul Teknik Üniversitesi Öğretim Üyesi ve yer bilimci Prof. Dr. Naci Görür, Hatay'da birden fazla deprem kaynağının bulunduğunu belirterek, depreme dirençli kentler oluşturulması gerektiğini söyledi. Görür, kentin depreme dirençli ve hazır hale getirilmesi için mikro bölgelemeyle, fay analizi, risk analizi ve risk azaltma çalışmaları yapılması gerektiğini vurguladı.


Advertisement