Erol Evgin İle Yılbaşı Coşkusu Dedeman İstanbul'da - Son Dakika
Güncel

Erol Evgin İle Yılbaşı Coşkusu Dedeman İstanbul'da

Erol Evgin İle Yılbaşı Coşkusu Dedeman İstanbul\'da

Erol Evgin'in unutulmaz şarkılarıyla "Geleneksel Dedeman Misafirperverliği"ni yaşamaya davet ediyor.

23.12.2013 16:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

DEDEMAN FARKIYLA YENİ YIL COŞKUSU...

Dedeman İstanbul, yeni yıla keyifle girmek isteyenleri Türk Pop Müziğinin efsane sanatçısı Erol Evgin'in unutulmaz şarkılarıyla "Geleneksel Dedeman Misafirperverliği"ni yaşamaya davet ediyor.

Dedeman İstanbul misafirlerinin yeni yılı Erol Evgin'in muhteşem performansıyla kucaklayacağı gece, 31 Aralık günü saat 19:00'da özel kokteyl ve DJ performansıyla başlayacak. Sesleri ve tarzlarıyla Türk pop-rock müziğinin unutulmaz isimlerini hatırlatan ve yaşatmaya çalışan 'Retrobüs' grubu, ön grup olarak misafirleri geçmişe doğru müzik yolculuğuna çıkaracak. Yeni yıla yaklaşılan saatlerde ise Türk Pop Müziğinin unutulmaz şarkılarına imza atan Erol Evgin sahne alacak.

Misafirlerini muhteşem bir müzik ziyafetinin yanı sıra özel hazırlanmış yılbaşı mönüleriyle ağırlayacak olan Dedeman İstanbul sürpriz hediyeler ile de yeni yıl akşamını renklendirecek.

Dedeman İstanbul'da Erol Evgin ve Retrobüs grubu ile yaşanacak yılbaşı eğlencesi ve limitsiz yerli içki dahil yılbaşı menüsü fiyatları, kişi başı KDV dahil 99 Euro'dan başlıyor.

Rezervasyon ve bilgi için 0 212 337 45 00 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

DEDEMAN KAPADOKYA'DA YENİ YIL COŞKUSU

Yeni yıla Kapadokya'nın romantik ve etkileyici atmosferinde girmek isteyenler için de Dedeman Kapadokya'nın farklı alternatifleri bulunuyor. Grup Paradoks Orkestrası, Oryantal Yudum ve Dj Ateş'in performanslarıyla renklenecek Yılbaşı Balosu'nun yanı sıra çocuklar için ayrıca Yılbaşı Çocuk Balosu düzenleniyor. Saat 22.00'den sonra ise Dj Ateş'in hareketli ritimleriyle devam edecek Dedeman Disco Inn'de Dedeman misafirperverliğini yaşamak mümkün.

Rezervasyon ve bilgi için 0 384 213 99 00 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Yılbaşı Balosu – Kapadokya Balo Salonu

Grup Paradoks Orkestrası, Oryantal Yudum, Dj Ateş

Zengin yeni yıl menüsü, limitsiz yerli içecek, gece çorbası

Kişi başı 175 TL

Yılbaşı Çocuk Balosu – Ihlara Balo Salonu

Zengin çocuk büfesi, limitsiz meşrubat, palyaço, çizgi filmler, internet cafe

Kişi başı 85 TL

Dedeman Disco Inn

Dj Ateş'in hareketli ritimleri eşliğinde, egzotik yılbaşı kokteyllerini ve snack menüsünden çeşitli lezzetleri deneyebileceğiniz gece 22.00'den sabaha kadar sürecek cips, çerez çeşitleri, alaturka ara sıcak, karışık meyve tabağı, limitsiz yerli içecek.

Kişi başı 90 TL

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Erol Evgin İle Yılbaşı Coşkusu Dedeman İstanbul'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement