Erol Evgin Müzik Dersliği'nde Genç Müzisyenler Yetişecek - Son Dakika
Güncel

Erol Evgin Müzik Dersliği'nde Genç Müzisyenler Yetişecek

Erol Evgin Müzik Dersliği\'nde Genç Müzisyenler Yetişecek

İELEV, İELEV Özel 125.Yıl Okulları okul binası, derslikleri ve konferans salonu yapımında bağış yapan destekçilerini düzenlenen tören ile onurlandırdı.

09.05.2014 14:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul Erkek Liseliler Eğitim Vakfı (İELEV), İELEV Özel 125.Yıl Okulları okul binası, derslikleri ve konferans salonu yapımında bağış yapan destekçilerini düzenlenen tören ile onurlandırdı. Erol Evgin onurlandırılan isimlerden oldu.

İstanbul Erkek Liseliler Eğitim Vakfı (İELEV) Mütevellileri, Yöneticileri ve İstanbul Erkek Lisesi Mezunları, "Adım Yarına Adım Kampanyası" ile inşa edilen İELEV Özel 125.Yıl Okulları Konferans Salonu açılış töreninde bir araya geldiler.

Okulun yapımına ve bağış kampanyasına destek verenlerin onurlandırıldığı törende konuşan İELEV Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Ata Anıl, "İELEV Eğitim Kurumlarında, evrensel değerlere sahip öncü insanlar yetiştirme vizyonu ile hareket ediyoruz. Eğitim kurumlarımızda Türkiyemize faydalı gençler yetiştirirken duyarlı mezunlarımızın desteğini her zaman yanımızda hissediyoruz. Onların isimlerini dersliklerimize, konferans salonumuza ve koltuklara vererek onurlandırmış olmaktan mutluluk duyuyoruz" dedi.

Törende konferans salonu ve dersliklere isimleri verilen bağışçılar aşağıdaki gibi sıralandı:

Erol Evgin Müzik Dersliği
Sedat Aloğlu Fen Laboratuvarı
Orhan Öcalgiray Konferans Salonu
Mahir Vardar Kütüphanesi
Mehmet Şuhubi Amfisi
Fatih Saraçoğlu Jimnastik Salonu
Ahmet Hüsrevoğlu Müzik Dersliği
Refik Türkoğlu Seramik Atölyesi
Ali Çetin Sarıoğlu Fen Laboratuvarı

İELEV ve Eğitim Kurumları Hakkında:

İstanbul Erkek Liseliler Eğitim Vakfı, İstanbul Erkek Lisesi'nde okumuş, öğretmenlik veya yöneticilik yapmış ve Sarı Siyahlı camiaya toplumsal veya sportif alanlarda katkıda bulunmuş kişiler tarafından 20 Aralık 1982'de kurulmuş olan, ülkemize eğitim alanında katkı sağlamayı hedefleyen bir sivil toplum kuruluşudur.

İELEV, eğitim anlayışının ve vizyonunun kökleri 1884 kuruluşlu İstanbul Erkek Lisesi'ne dayanan değerleri ışığında sürekli gelişimi ilke edinir. İELEV Eğitim Kurumları öğrenci, öğretmen ve çalışanları için Sarı Siyahlı olmayı hissetmek, kuruma yürekten bağlılık, yardımlaşma ve dayanışma bilincini de beraberinde getirir.

İELEV, temsil ettiği değerleri ve çok kültürlülüğe dayalı vizyonunu yeni kuşaklara taşımak, ülkemiz çocuklarının ve gençlerinin hiçbir ayırım yapmaksızın vakfın olanaklarından yararlandırılmalarına kalıcı bir katkıda bulunmak üzere özel eğitim sektöründe var olma kararı ile çalışmalarını sürdürür.

İELEV Eğitim Kurumlarında; eğitimde başarı geleneğini sürdürmenin yanı sıra, vefa, dayanışma anlayışı gelişmiş, adalet kavramını benimsemiş, mücadele ruhuna sahip, sorumluluk bilinci yüksek, cesur ve çalışkan, özgür ve analitik düşünürken ekip çalışmasına inanan, insana ve çevreye saygılı, evrensel değerlere sahip, demokratik ve laik dünya vatandaşı bireyler yetiştirmek vazgeçilmez hedeflerdir.

Bu kültür ve değerleri yeni nesillere taşıyabilmek adına, 1996 yılında İELEV Özel İlköğretim Okulu'nu, 2005 yılında İELEV Özel Anaokulu' nu ve 2006 yılında ise Acıbadem İlköğretim
Okulu'nu eğitim camiasına kazandırılmıştır. Acıbadem İlköğretim Okulu, 2009-2010 ders yılında Nişantepe'deki yeni yerleşkesine geçmiş ve İstanbul Erkek Lisesi'nin kuruluşunun 125. yılı onuruna okulun adı "125. Yıl İlköğretim Okulu" olarak değiştirilmiştir.

2014-2015 eğitim-öğretim yılında açılacak olan İELEV Özel Lisesi'nde Gemischtsprachiges International Baccalaureate (GIB) Diploma Programı uygulanacak. İELEV Özel Lisesi, Almanca, İngilizce ve Türkçe eğitim verecek.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Erol Evgin Müzik Dersliği'nde Genç Müzisyenler Yetişecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement