Erol Korkmaz: "Uşak'ın Tarihi ve Doğal Güzellikleri İçin Uzun Vadede Çalışma Yapacağız" - Son Dakika
Yerel

Erol Korkmaz: "Uşak'ın Tarihi ve Doğal Güzellikleri İçin Uzun Vadede Çalışma Yapacağız"

Erol Korkmaz: "Uşak\'ın Tarihi ve Doğal Güzellikleri İçin Uzun Vadede Çalışma Yapacağız"

Uşak’ın tarihi ve doğal zenginliklerinin daha fazla tanınması ve kentin turizmde iyi bir seviyeye gelmesi için uzun vadede çalışma yapacağını anlatan AK Parti Uşak Milletvekili aday adayı Erol Korkmaz, doğa ve tarih gönüllülerinin görüşleri doğrultusunda bir eylem planı hazırlayacaklarını kaydetti.

01.03.2015 15:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Uşak'ın tarihi ve doğal zenginliklerinin daha fazla tanınması ve kentin turizmde iyi bir seviyeye gelmesi için uzun vadede çalışma yapacağını anlatan AK Parti Uşak Milletvekili aday adayı Erol Korkmaz, doğa ve tarih gönüllülerinin görüşleri doğrultusunda bir eylem planı hazırlayacaklarını kaydetti.

Erol Korkmaz, "Uşak'a gönül verenlerin fikirleri bizim için önemlidir. Seçilmemiz durumunda, tarihi ve doğal değerlere sahip çıkanlarla istişarelerimiz olacak. Neler yapılması gerektiği noktasında ortaya atılan bütün fikirlere değer vereceğiz" dedi

AK Parti Uşak Milletvekili Aday Adayı Erol Korkmaz, kentin kültürel ve doğal dokusunun daha fazla tanınması gerektiğini ve bu noktada eksiklerin giderilmesi için uzun vadede politikaların hayata geçirilmesin önemli olduğunu söyledi. Kentin önemli doğal ve tarihi zenginliklere ev sahipliği yaptığını dile getiren Erol Korkmaz, "Uşak'ta çok önemli doğal ve tarihi değerler var. Fakat tanıtım istenen düzeyde olmadığı için elimizdeki zenginliği değerlendiremiyoruz. Göreve geldiğimizde, tarihi ve doğal yapıların tanınırlığının artması ve kente ekonomik değer sağlanması için çalışacağız" dedi.

UŞAK, TARİHİ VE DOĞAL ZENGİNLİKLERE EV SAHİPLİĞİ YAPIYOR

25'inci dönem AK Parti Uşak Milletvekili aday adayı Erol Korkmaz, kentin tarihi ve doğal zenginliklere ev sahipliği yaptığını söyledi. Ulubey kanyonları, Clandras Köprüsü, Sülümenli antik kenti, Karun hazineleri, Taşyaran vadisi, Leşler Kayası, Asar Vadisi gibi önemli tarihi değerlerin yer aldığı kentin termal kaynaklar açısından da zengin olduğunu dile getiren Erol Korkmaz, "Tarihi değerler açısından çok önemli bir noktadayız. Doğal zenginlikler açısından da büyük potansiyel var. Kayaağıl'da ve Banaz Hamamboğazı'nda termal kaynaklarımız mevcut. Şu anda sadece Kayaağıl'da termal tesisimiz var. Banaz'da ise termal değerleri yeterince kullandığımız söylenemez. Tarihi zenginliklerin yeterince tanınması ve turizmin kentte yaygınlaşması için bir dizi çalışma yapacağız. Termal kaynakların bulunduğu bölge tarihi ve doğal zenginlikler açısından iyi bir düzeyde. Yol güzergahlarının bulunduğu noktaya otel ve konaklama merkezi açacak yatırımcı çekilmesi, hem kente olan ilgiyi artıracak, hem de yeni iş sahalarını beraberinde getirecektir. Bu bağlamda gerekli lobi faaliyetlerinin olması için, bakanlıklar ve büyük şirketler nezdinde girişimlerimiz olacak" dedi.

DOĞA VE TARİH MERAKLILARININ GÖRÜŞLERİNİ YABANA ATMAYACAĞIZ

Kentteki sivil toplum kurumlarının görüşlerine önem vereceklerini söyleyen Erol Korkmaz, son dönemlerde doğa ve tarih alanında faaliyet gösteren oluşumların yaygınlaştığına dikkat çekti. Doğa ve tarih için kentte atılan adımları yakından takip ettiğini ifade eden Erol Korkmaz, "Seçilmemiz durumunda, tarihi ve doğal değerlere sahip çıkanlarla istişarelerimiz olacak. Neler yapılması gerektiği noktasında ortaya atılan bütün fikirlere değer vereceğiz. Çünkü Uşak'a sevdalı olan herkes bizim için değerli ve fikri mühimdir. Bu noktada önce durum tespiti yapıp, talepleri netleştireceğiz. Atacağımız her adım, ortaya konacak her düşünce ve sağlanacak birliktelik ortamı, kentin önünü uzun vadede açacaktır" diye konuştu. - UŞAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Erol Korkmaz: 'Uşak'ın Tarihi ve Doğal Güzellikleri İçin Uzun Vadede Çalışma Yapacağız' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement