Ersan ve Azırcı, Mezarları Başında Anıldı - Son Dakika
Yerel

Ersan ve Azırcı, Mezarları Başında Anıldı

Ankara'nın Bahçelievler semtinde 8 Ekim 1978'de öldürülen Türkiye İşçi Partililerden Faruk Ersan ile 22 Aralık 1977'de üniversite kantininde uğradığı bıçaklı saldırı sonucu hayatını kaybeden Fevzi Azırcı, Kırklareli'ndeki mezarları başında anıldı.

11.10.2014 17:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ankara'nın Bahçelievler semtinde 8 Ekim 1978'de öldürülen Türkiye İşçi Partililerden Faruk Ersan ile 22 Aralık 1977'de üniversite kantininde uğradığı bıçaklı saldırı sonucu hayatını kaybeden Fevzi Azırcı, Kırklareli'ndeki mezarları başında anıldı.

Ersan ile Azırcı'nın yakınları, Kültür Anıt Park'ta toplandı. Faruk Ersan'ın arkadaşı Şükran Atalay, burada yaptığı konuşmada, Ersan, Serdar Alten, Latif Can, Efraim Ezgin, Salih Gevenci, Hürcan Gürses ve Osman Nuri Uzunlar'ı unutmadıklarını söyledi.

Bu kişilerin, inançları uğruna, örgütlü bir mücadelede sadece iyiliği, güzelliği, demokrasiyi, özgürlüğü ve sosyalizmi kurmak için çaba sarf eden genç delikanlılar olduğunu belirten Atalay, onları her yıl mezarları başında anmaya devam edeceklerini kaydetti.

Konuşmanın ardından Kırklareli Şehir Mezarlığı'na geçen grup, mezarlara karanfil ve siyah çelenk bıraktı. - Kırklareli

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Ersan ve Azırcı, Mezarları Başında Anıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement