Ersoy'a Ziraat Odası'ndan Plaket - Son Dakika
Yerel

Ersoy'a Ziraat Odası'ndan Plaket

Ersoy\'a Ziraat Odası\'ndan Plaket

Havran Ziraat Odası Başkanlığı görevini 7 yıl yapan Havran Belediye Başkanı Emin Ersoy’u Ziraat Odası yönetime emeklerinden dolayı plaket ile onurlandırdı.

26.01.2015 16:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Havran Ziraat Odası Başkanlığı görevini 7 yıl yapan Havran Belediye Başkanı Emin Ersoy'u Ziraat Odası yönetime emeklerinden dolayı plaket ile onurlandırdı.

Ziraat Odası Başkanı Adem Yakut ve yönetim kurulu üyeleri Süt Üreticiler Birliği Konferans Toplantı Salonunda, Belediye Başkan Emin Ersoy'a hizmetlerinden dolayı plaket taktim etti. Başkan Adem Yakut "Belediye Başkanımız Ziraat Odası Başkanlığı döneminde iki dönem Odamıza önemli hizmetlerde bulundu. Hzimetlerinden dolayı kendisine teşekkür eder Belediye Başkanlığı görevinde üstün başarılar dilerim" dedi. Başkan Emin Ersoy ise "Göreve geldikten sonra araç ve ekipman sayımızı arttırdık. Çiftçimizi her yıl değişik illerde düzenlenen Uluslararası fuarlara katılmasını sağladık. Çiftçimizi bilinçlendirdik. Oda içinde ciddi yapılandırmaya gittik. Odamıza kurumsal kimlik kazandırdık. Birlikte çalıştığım tüm yönetim kurulu arkadaşlarıma teşekkür eder, vefat edenlere rahmet dilerim" dedi. Başkan Ersoy konuşması sırasında duygu dolu anlar yaşadı. Etkinlik 2011 ile 2014 yılları arasında yönetim kurulu üyeliği yapanlara plaket takdimi verilmesi ile sona erdi. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ersoy'a Ziraat Odası'ndan Plaket - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement