Ersöz'den, Başkan Özaltun'a Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Ersöz'den, Başkan Özaltun'a Ziyaret

Ersöz\'den, Başkan Özaltun\'a Ziyaret

Konya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ömer Ersöz, Konya’nın Beyşehir İlçe Belediye Başkanı Murat Özaltun’u ziyaret etti.

13.10.2016 14:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Konya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ömer Ersöz, Konya'nın Beyşehir İlçe Belediye Başkanı Murat Özaltun'u ziyaret etti.

Beyşehir'de yapımı devam eden ve tamamlanan Gençlik ve Spor Bakanlığı yatırımlarını yerinde inceleyen Konya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ersöz, Beyşehir Gençlik Hizmetleri İlçe Müdürü Mehmet Bayındır ve Tesisler Şube Müdürü Bilal Coşkun ile beraber Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun'u makamında ziyaret etti.

Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın tesisleştirme hamlesi içerisinde en fazla payı alan iller arasında Konya'nın da olduğunu belirten Ersöz, "Bir sentetik çim saha ile soyunma odası ve mevcut eski sahanın tribününü kapatma işi bitirildi. Şu anda da yarı olimpik bir yüzme havuzumuzun inşaatı devam ediyor. Gençlik merkezimiz de bitti, içerisinin tefruşatı kaldı. Bunlar çok önemli yatırımlar. Cuma günü Sayın Cumhurbaşkanımızın Konya'da yapacağı toplu açılış ve temel atma töreninde de açılışı yapılacak. Temeli atılacak olan yatırımlar arasında Beyşehir'imizin bu son iki tesisi de mevcuttur. Bir tanesi gençlik merkezimizin açılışı, bir tanesi de yüzme havuzumuzun temel atma töreni. İmar konusunda olsun, arsa konusunda olsun hiç zorluk yaşamadık. Ben bu anlamda Belediye Başkanımıza teşekkürlerimizi sunuyorum" dedi.

Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun da, ziyaretlerinden dolayı Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ömer Ersöz'e teşekkür ederek, Beyşehir'in bu dönem devlet yatırımlarında da altın devrini yaşadığını ifade etti. Özaltun, "Bizim hedefimiz yediden yetmiş yediye bütün hemşehrilerimizin hizmetkarı olmak. Burada asıl olan kriterlerden bir tanesi de genç nüfusumuz. Gençlere ulaşabilmenin en kolay yolu da onları spor çeşitli dallarına kanalize etmekten geçiyor. Gençlere ulaşırken de çocuklarımızı internetten, televizyondan uzaklaştırmanın en kolay yolu spor yaptırmak. Tabi bu münasebetle gerek Beyşehir Belediyesi gerek Büyükşehir Belediyesi ve özellikle Gençlik ve Spor Bakanlığımız tarafından Beyşehir'imize büyük yatırımlar yapılıyor. Beyşehir'in en büyük sıkıntılarından bir tanesi geçmiş dönemlerde hep konuşulan ve bizden de en çok istenen konu yüzme havuzuydu. Allah'a Şükürler olsun ki yarı olimpik yüzme havuzumuzun temeli atıldı. İnşallah önümüzdeki yıllarda kapalı yüzme havuzu gençlerimizin hizmetine sunulacak. Sadece yüzme havuzu değil, Beyşehir'de Gençlik ve Spor Bakanlığımızın son dönemde yapmış olduğu yatırımlar çok fazla ve diyoruz ki bunlar da yetmez. Gençlerimiz bizden talep ettiği müddetçe bu tür yatırımlarımızı kurumlarımıza, bakanlarımızla, milletvekillerimizle ortaklaşa yapmaya devam edeceğiz inşallah" diye konuştu. - KONYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ersöz'den, Başkan Özaltun'a Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte
    18 Mar Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte

    Solana'nın yerel kripto para birimi SOL ve meme tabanlı kripto para birimi The Book of Meme (BOME), kripto para piyasasında ve sosyal medyada dikkat çekici performanslar sergileyerek büyük ilgi görüyor. SOL'un fiyatı son yedi gün içinde yüzde 45 artarak 200 dolar seviyesini aşarken, BOME de piyasaya sürülmesinden bu yana yüzde 82 değer kazandı. Solana'nın yarattığı hareketlilik, DeFi ekosistemine olan ilginin artmasıyla da paralellik gösteriyor.

  • Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım
    18 Mar Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adayı Gökhan Zan, partinin adaylığını geri çekmesiyle ilgili konuştu. Parti açıklamasının yasal ve siyasal karşılığı olmadığını belirten zan, şantaj ve tehditlere boyun eğmeyeceğini vurguladı.

  • TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş
    18 Mar TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adaylığını geri çektiği Gökhan Zan "Tehdit ve şantaja maruz kaldım" ifadelerini kullanırken kamuoyu bomba bir iddiayla sarsıldı. Zan'ın bir aracı üzerinden adaylıktan çekilmemesi karşılığında AK Parti'den 5 milyon dolar talep ettiği, ikinci bir görüşmede ise TRT spor yorumculuğu talep ettiği öne sürüldü. Söz konusu iki pazarlığın kayıtlarına erişen TİP'in de Gökhan Zan ile ilgili böyle bir karar aldığı ifade ediliyor.

  • Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı
    18 Mar Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı

    Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne üç balistik füze fırlattığını açıkladı. Füzelerin yaklaşık 300 kilometre mesafe katederek Japon Denizi'ne düştüğü belirtildi. Denemeler, Kore Yarımadası'nda barışı ve istikrarı tehdit ettiği gerekçesiyle şiddetle kınandı. Japonya Başbakanı, füze denemelerini Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi kararlarını ihlal olarak nitelendirdi.


Advertisement