Ersun Yanal'dan Alex Tezahüratına Tepki - Son Dakika
Spor

Ersun Yanal'dan Alex Tezahüratına Tepki

Ersun Yanal\'dan Alex Tezahüratına Tepki

Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal, şampiyonluk kutlamalarında bazı taraftarların tavrının kendilerini üzdüğünü söyledi.

12.05.2014 20:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yanal, FBTV #39;ye yaptığı açıklamada, Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı #39;nda düzenlenen kupa töreninde kötü tezahürat yapanlar için quot;Umarım bir daha bu türlü insanlar, bulunduğu yerdeki değere gerekli saygıyı gösterirler ve o değeri getirenlerin saygısını da kaybetmezler. Bu yaşananlar dilerim bir daha tekrarlanmaz quot; ifadelerini kullandı.

Gerçekleştirilen törenin güzel olduğunu kaydeden tecrübeli teknik adam, şunları söyledi:

quot; Samandıra #39;dan başlayıp, Cadde #39;den Şükrü Saracoğlu Stadımıza kadar olan inanılmaz ilgili, alakalı konvoyla birlikte çok güzel bir atmosferdi. Oyuncularımız ve biz alkışlandık, takdir gördük. Çok büyük bir aile olduğumuzu hissettik. Saracoğlu #39;na geldiğimizde her şey hazırdı ve orada da inanılmaz bir atmosfer vardı. Stadımızda mükemmel sahnelerle karşı karşıyaydık. Manzara çok güzeldi ve bizi onurlandırdılar. Sezon başından itibaren taraftarlarımızın statta ve dışarıda gösterdiği desteği ve sıcaklığı orada hissettik. quot;

Şampiyonlukta verilen emeklerin altını çizen Yanal, vefanın ne olduğunu da Fenerbahçe camiasında gördüklerini vurgulayarak, quot;Bu emek, tarihten bu yana önemli değerlerle buluştu ve çok önemli değerler üretti. Fenerbahçe kültürüyle Lefter #39;lerden Selçuk #39;lara kadar; vefanın ne olduğunu da burada çok iyi öğrendik. Çünkü Fenerbahçe camiası ve yönetimleri hiçbir zaman bu vefasızlığı yapmıyor ve emek verenleri inanılmaz destekliyor. O günkü törenlerde bu vefayı da gördük. Sezon başından bu yana her şey mükemmel geçti quot; görüşlerine yer verdi.

Sezonun yorgunluğunu kupayı almalarıyla geride bıraktıklarını kaydeden Ersun Yanal, quot;Sezon başından bu yana yapmış olduğumuz o mücadelenin en güzel anı, bence kupayı kaldırdığımız andı. Bütün yorgunluklar bitti. Büyük bir keyifle de bu büyük camiaya layık olduğumuz için mutlu olduk quot; diyerek sözlerini tamamladı.

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Ersun Yanal'dan Alex Tezahüratına Tepki - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement