Ersun Yanal, Göztepe'den Yarım Sezon İçin 2 Milyon Euro İstedi - Son Dakika
Spor

Ersun Yanal, Göztepe'den Yarım Sezon İçin 2 Milyon Euro İstedi

Ersun Yanal, Göztepe\'den Yarım Sezon İçin 2 Milyon Euro İstedi

PTT 1. Lig'de mücadele eden Göztepe'de Başkan Mehmet Sepil, Ersun Yanal'la görüştü. Tecrübeli hoca yarım sezon için 2 milyon Euro talep edince anlaşma sağlanamadı.

11.02.2016 16:37  Güncelleme: 16:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

PTT 1. Lig'de sezona şampiyonluk hedefiyle başlayan Göztepe, peş peşe puan kayıpları sonrası lider Kardemir Karabükspor'un 9 puan gerisine düşünce radikal bir karar aldı ve teknik direktör Metin Diyadin ile yolları ayırdı.

BAŞKAN ERSUN YANAL'LA GÖRÜŞTÜ

Diyadin'in ayrılmasının ardından teknik direktör arayışına giren İzmir ekibi ilk olarak Ersun Yanal'a teklif götürdü. Kulübün sahibi Mehmet Sepil'in çok istediği Yanal ile görüşme yapıldı. Ancak tecrübeli teknik adam öyle bir para talebinde bulundu ki, sarı kırmızılılar hemen vazgeçmek zorunda kaldı.

ERSUN YANAL 2 MİLYON EURO İSTEDİ

"Tam yetki isterim ve kendi ekibimle çalışırım" diyen Yanal'ın, yardımcıları ile birlikte yarım sezon için 2 milyon Euro (6.6 milyon TL) talep ettiği öğrenildi.Halen Lig TV'de yorumculuk yapan Ersun Yanal'ın transferini rafa kaldıran Göztepe yönetimi, rotayı bir başka ünlü teknik adam; Ertuğrul Sağlam'a çevirdi. Son olarak Bursaspor'u çalıştıran Sağlam'a daha önce diğer PTT 1. Lig takımları Adana Demirspor ve Samsunspor'dan da teklifler gelmiş, ancak başarılı çalıştırıcı ikisini de reddetmişti.

Göztepe'nin öne sürdüğü koşulları beğenen Ertuğrul Sağlam'ın Göztepe'ye transferinin an meselesi olduğu belirtiliyor.

Son Dakika Spor Ersun Yanal, Göztepe'den Yarım Sezon İçin 2 Milyon Euro İstedi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (7)

  • Hamza67: Gözünü toprak doyursun Beş para etmezsin 15 0 Yanıtla
  • Ozzy: Zamanında Altınbaş bu takımı 1 milyon dolara aldı takım o kadar para etmiyor ne 2 milyon eurosu 8 1 Yanıtla
  • XoX: Şampiyonlar ligine mi çıkaracak ? 9 0 Yanıtla
  • Tc: Şampiyon mu yapacakmış 3 1 Yanıtla
  • Ak: Bu adamdan bi cacık olmaz 1 1 Yanıtla
  • İzmirli: Eline versen sayamaz bu 2 0 Yanıtla
  • ANTİ AKP: AK PARTİ TÜRKİYE Yİ TEMİZLEMEYE KARARLI YAPMIŞ OLDUKLARI BAŞARILI ÇALIŞMALARI SAYESİNDE BÜTÜN TÜRKİYE Yİ TOPYEKÜN ŞEHİT ETMEYE KARARLILAR BAŞKANLIĞIN HİLAFETİN SİYONİZMİN EMPERYALİZMİN İLLUMİNATİ YÖNETİM SİSTEMİNİN KÖLELİK DÜZENİNİN AYAK SESLERİ CUMHURİYET DEMOKRASİ LAİK DÜZEN DEVLET VE ŞANLI BAYRAĞIMIZ CUMHURİYET TARİHİNDE KARŞILAŞMADIĞI BİR İHANET SÜRECİ İLE KARŞI KARŞIYA GELMİŞTİR ATATÜRK İLKE VE İNKILAPLARINI BİTİRMEK ADINA ELLERİNDEN NE GELİYORSA YAPMAK İÇİN BİAT EDEREK YEMİN İÇMİŞLERDİR... 0 0 Yanıtla

Advertisement