Ersun Yanal'ı İstifaya Götüren Nedenler - Son Dakika
Spor

Ersun Yanal'ı İstifaya Götüren Nedenler

Ersun Yanal\'ı İstifaya Götüren Nedenler

Fenerbahçe'deki görevinden ayrılan Ersun Yanal'ın bu kararı almasının altında 2 temel sebep yatıyor; pasifize edilmek ve yalnız bırakılmak.

10.08.2014 08:54  Güncelleme: 09:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fenerbahçe'de günlerdir geleceğinin sinyallerini veren fırtına dün koptu, teknik direktör Ersun Yanal istifa etti. Aykut Kocaman’dan devraldığı bayrağı daha ilk sezonunda şampiyonluk yaşayarak zirveye çıkaran Yanal, 21 Mayıs’ta 2 yıllık sözleşme imzalamasına rağmen ne oldu da sarı-lacivertlilerle yollarını ayırmaya karar verdi? Herkesin merak ettiği bu sorunun yanıtını şampiy10 açıklıyor....

İşte Yanal'ı ayrılığa sürükleyen nedenler;

SOMA TURNUVASI SONRASI SAMANDIRA ŞOKU

Soma Turnuvası sonrası genel sekreter Mahmut Uslu’nun soyunma odasına inerek hocasına dün için ‘görüşelim’ talebinde bulunduğu da öğrenildi. "Yanal Nerede buluşalım?" diye sorarken, Uslu’nun "Samandıra’da, yarına (cumartesi) idman kondu" yanıtı, idmandan haberi olmayan hocanın büyük şaşkınlık yaşamasına neden oldu.

"BENİ SİNEK İKİLİYE ÇEVİRDİLER"

İkilinin dün 15.30’da Samandıra’da buluşması beklenirken, Uslu tesislere gitti ama Yanal gitmedi. Dostları ile konuşan Yanal, Beni ‘Sinek 2’liye çevirdiler. Kurda kuşa yem ettiler” sözleriyle duygularını ifade ederken, görevi bırakıp bırakmama konusunda arkadaşlarının fikrini aldı. Dostlarından yıpranmaması adına istifanın daha iyi olacağı şeklinde yanıt almasının ardından da kararını verdi. Yanal, daha önce kendisini birkaç kez istifadan döndüren Uslu ile görüşmeye de kararını değişmemesi için gitmedi.

TELEFONU KAPALI

Telefonla durumu Uslu’ya izah etmek istese de ayıp olacağını düşünüp Anadolu Ajansı’na gönderdiği açıklama ile istifasını duyurdu ve telefonunu kapatıp Bodrum’a gitti.





Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Ersun Yanal'ı İstifaya Götüren Nedenler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • fenerlist: aziz yıldırım gitsin kurban kesecem cin conlulara dağıtacam 10 9 Yanıtla
  • KADIKÖY: Teknik adam tesislere idmandan en az 1 saat önce gelir etrafı bir gözlemler ve her şey antrenman için uygun mu kontrol eder. bir fenerli olarak geçen sene başarılı olmasa da gitse diye çok bekledim ama olmadı. fb antrenmanlarına bakıyorum adam başkanın dediği gibi hep sonradan dahil oluyor. neymiş adam taktik antrenmanları yaptırıyormuş. sen antrenmanın başından sonuna kadar sporcunun yanında olmazsan nasıl tanıyacak ve onu değerlendireceksin. ondan sonrada yetenek harcayan adamlar haline geliyoruz. neden ismail hoca futbolcuları daha iyi tanıyor diye hiç düşündün mü. söylenen şu sevilyada manita işin gercekse ve futbolcularla aynı uçakta dönmeme nedenin ise tabi pantalonun arkasında başkanın ayak izi olacaktır. sahte morhinyo 6 4 Yanıtla

Advertisement