Aziz Yıldırım'dan Yanal'ın İsteğine Ret - Son Dakika
Spor

Aziz Yıldırım'dan Yanal'ın İsteğine Ret

Aziz Yıldırım\'dan Yanal\'ın İsteğine Ret

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Ersun Yanal'ın teknik ekibi değiştirme isteğini geri çevirdi.

16.05.2014 08:49  Güncelleme: 08:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fenerbahçe camiasının merakla beklediği görüşme gerçekleşti, Aziz Yıldırım, teknik direktör Ersun Yanal'la bir araya geldi. Şampiyon hoca gelecek sezonun planlamasını dosyalar halinde başkana sunarken, hazırlanan detaylı raporlarda transfer edilecek oyuncuların maliyeti ve gidecek yıldızların isimleri bulunuyor.

CANER KONUSU NETLEŞMEDİ

Kritik zirvede kafalardaki soru işaretleri ise giderilemedi. Yani hem Yanal hem de sezonun en flaş ismi Caner Erkin'in sözleşmesinin yenilenmesi konusu yine çözüme kavuşmadı. Yüksel Çağlar'ın da katıldığı Billionaire'deki yemekte aradaki buzları eriten tarafların ligin son maçı olan Kayserispor karşılaşmasını beklediği, önümüzdeki hafta tekrar masaya oturup imza aşamasına geleceği öğrenildi.

AYNI EKİPLE DEVAM

Ersun Yanal'ın teknik ekibini değiştirme isteğine Aziz Yıldırım'ın karşı çıktığı kaydedildi. Yıldırım'ın teknik ekipte herhangi bir değişikliğe onay vermediği, gelecek sezonda aynı isimlerle yola devam edileceği bildirildi. Yıldırım'ın,  Samandıra'daki düzenin korunmasını istemesinin ardından idari menajer Hasan Çetinkaya, yardımcı antrenör İsmail Kartal, kaleci antrenörü Murat Öztürk ile takım doktoru Burak Kunduracıoğlu da görevlerine devam edecek.

PAZARLIĞI YILDIRIM YAPACAK

Yıldırım'ın yıllık 2.5 milyon Euro'da ısrarcı olan Caner'le yapılacak pazarlıkları bizzat yürüteceği, menajeri Batur Altıparmak'ın da katılacağı zirvede milli sol bekin 2-2.2 milyon Euro arasında bir ücrete ikna edilmeye çalışılacağı öğrenildi.

ŞAMPİY10

 

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Aziz Yıldırım'dan Yanal'ın İsteğine Ret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • harun: ülkemizdeki faciyadan dolayı imza ileri bir tarihe kaldırıldı ersun hocayla yola devam edecek fenerbahçe 10 1 Yanıtla

Advertisement