Ertaç: "Takım Arkadaşlarım Demoralize Oluşmuş Olabilir" - Son Dakika
Spor

Ertaç: "Takım Arkadaşlarım Demoralize Oluşmuş Olabilir"

Ertaç: "Takım Arkadaşlarım Demoralize Oluşmuş Olabilir"

Yeni Malatyasporlu kaleci Ertaç Özbir, Elazığspor derbisinin kaybedilmesinden dolayı takım arkadaşlarının demoralize olmuş olabileceğini söyledi.

29.09.2015 18:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yeni Malatyasporlu kaleci Ertaç Özbir, Elazığspor derbisinin kaybedilmesinden dolayı takım arkadaşlarının demoralize olmuş olabileceğini söyledi.

PTT 1. Lig'in 6. haftasında Adanaspor ile oynanan maçta takımı adına kritik kurtarışlara imza atmasına rağmen 2-0'lık yenilgiyi engelleyemeyen Yeni Malatyaspor'un başarılı kalecisi Ertaç Özbir, yaptığı açıklamada Elazığspor derbisinin kaybedilmesinden dolayı takım arkadaşlarının demoralize olmuş olabileceğini söyledi.

Göztepe maçı hazırlıklarını sürdüren sarı-kırmızılılarda yapılan antrenman öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Ertaç Özbir, Adanaspor karşısında takım olarak iyi oynayamadıklarını, kaybettikleri için üzgün olduklarını ifade etti.

Adanaspor maçında kendisinin azda olsa katkısının olduğunu söyleyen Ertaç, "Aslında maça iyi de hazırlanmıştık. Ancak sahada istediklerimizi yapamadık. Elazığ derbisinden aldığımız yenilgi futbolcularımız üzerinde bir demoralize durumu oluşturmuş olabilir. Maalesef kaybettik. Kazanmamız gereken bir maçı kayıpla geçtik. Tabii biz daha iyisini yapabiliriz. Şimdi bu maçı unutup Göztepe maçına konsantre olmalıyız. Çünkü bu maçı sahamızda oynayacağız ve artık kaybetmeye tahammülümüz yok. Kendi performansımla ilgili konuşacak olursam, evet Adana maçında takıma faydalı oldum ancak kazanamadık. Takımın kazanması daha önemli. Ben ilk geldiğim gün de söyledim. Kaleyi almak için sonuna kadar rekabete varım. Vedat abi de, Emre de çok kaliteli kaleciler. Onların bu kaliteleri beni daha fazla çalışmaya itiyor. İnşallah bu çekişme böyle devam eder ve biz de takımımıza faydalı oluruz" dedi. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Ertaç: 'Takım Arkadaşlarım Demoralize Oluşmuş Olabilir' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement