Ertan Şahin'e Güney Mahallesi'nde Yoğun İlgi - Son Dakika
Yerel

Ertan Şahin'e Güney Mahallesi'nde Yoğun İlgi

Ertan Şahin\'e Güney Mahallesi\'nde Yoğun İlgi

AK Parti Kozlu Belediye Başkan Adayı Ertan Şahin, Güney Mahallesi’nde katıldığı ev toplantısında yoğun ilgi gördü.

19.03.2014 12:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Kozlu Belediye Başkan Adayı Ertan Şahin, Güney Mahallesi'nde katıldığı ev toplantısında yoğun ilgi gördü. Projelerini anlatan Şahin, "Hizmet için geliyoruz" dedi.

30 Mart 2014 tarihinde yapılacak olan yerel seçimleri nedeniyle AK Parti Kozlu Belediye Başkan Adayı Ertan Şahin seçim turlarını sürdürüyor. Güney Mahallesi'ndeki kalabalık ev toplantısına katılan Şahin, projelerini anlattı. Güney Mahallesi sakinlerine Kozlu'da yapılacak olan çalışmaları anlatan Şahin, seçimler için destek istedi. Şahin, konuşmasında şöyle dedi:

"Hizmet, projelerle oluyor. Sonuçta bir şeyler üretilmesi lazım ki bunun üzerinden destek istenmesi gerekiyor. Sonuçta biz birileri gibi çıkıp da 'Şu kötü, bu adam kötü' deyip de oy isteyemeyiz. Bizim böyle bir anlayışımız yok. Bunu diyenler bile bizim projelerimizi görüp de imana geldiler. Alel acele ortaya proje çıkarttılar. Biz tabi ne yaptığımızı bilen bir ekibiz. Sonuçta insanlara hizmeti esas olarak kabul etmişiz. İnsanları karalayarak bir yerlere gelmenin bu memlekete hayır getiremeyeceğini, felaket getireceğini biliyoruz. Herkes çıksın projesini anlatsın. Ne yapacağını anlatsın. Sonuçta vatandaşımız bir karar verecek. Herkesin kendine göre bir düşüncesi var. Sonuçta insanlarımız artık çok bilinçli. Ne yapacağına karar verecek."

"BELEDİYENİN HER KADEMESİNDE ÇALIŞTIM"

Kozlu Belediyesi'nin bütün kademelerinde görev aldığını ifade eden Şahin, "Kozlu Belediyesi'nde belediye başkanlığı da yaptım. Şantiye müdürlüğü de yaptım. Belediyenin her kademesinde çalıştım. Her görevde bilgi sahibi oldum. Garaj amirliğinde de çalıştım. Belediyeciliği temelden tabana kadar öğrendim. Bize bazen başkalarının yükünü de bizim üzerimize koymaya çalışıyorlar. Şimdi bakın Kozlu'da karşımızda SKM'lerde olanlar, mecliste olanlar bu borç yükünün sorumlularıdır. Biz değiliz. " diye konuştu.

"BAŞKANIMIZIN HER ZAMAN YANINDAYIZ"

AK Parti Kozlu İlçe Başkanı Ahmet Özdemir ise Ertan Şahin'in projelerinin Kozlu'ya çağ atlatacağını ifade ederek şöyle dedi:

"Projelerimizin neler olduğunu gördünüz. Bu projeler Kozlu'ya çağ atlatacak projelerdir. Ben şunun sözünü veriyorum. Bu projelerle alakalı uygulama aşamasında başkanımın sonuna kadar yanında olacağım. Çünkü bu projelerin bir kısmı direk hükumet tarafından yapılacak olan yatırımlardır. veya belediye, projeleri uygulayacak olsa bile hibe yoluyla alacağımız projelerdir."

AK Parti heyeti, konuşmaların ardından vatandaşlarla bolca sohbet etti. - ZONGULDAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ertan Şahin'e Güney Mahallesi'nde Yoğun İlgi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement