Ertuğrul Sağlam'dan Gazze Açıklaması - Son Dakika
Spor

Ertuğrul Sağlam'dan Gazze Açıklaması

Ertuğrul Sağlam\'dan Gazze Açıklaması

Eskişehirspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, İsrail'in Filistin'deki katliamı karşısında duyduğu üzüntüyü, “Bayram sevincini yaşadığı bu dönemde, oradaki Müslümanların kadın, yaşlı, çocuk demeden bu denli yoğun katliama ve işkenceye maruz kalması hepimizi üzüntüye boğuyor” diye açıkladı.

22.07.2014 18:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eskişehirspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, İsrail'in Filistin'deki katliamı karşısında duyduğu üzüntüyü, "Bayram sevincini yaşadığı bu dönemde, oradaki Müslümanların kadın, yaşlı, çocuk demeden bu denli yoğun katliama ve işkenceye maruz kalması hepimizi üzüntüye boğuyor" diye açıkladı.

Eskişehirspor Vali Hanefi Demirkol Tesisleri'nde düzenlenen basın açıklamasında konuşan Sağlam, Gazze'de yaşanan katliamla ilgili olarak, dünyada bu tür olayların son bulması temennisinde bulundu. "Son dönemde İsrail'de, Gazze'de yoğunlaşan ve onun öncesinde Suriye'de, Irak'ta, Orta Asya'da şu mübarek günleri yaşadığımız dönemde Müslüman din kardeşlerimizin katliamlara, işkencelere ve çok büyük sıkıntılara maruz kalması hepimizi maalesef çok üzdü" diyen Sağlam, şöyle devam etti:

"Birçok Müslümanın artık Ramazan sonuna gelirken bayram sevincini yaşadığı bu dönemde, oradaki Müslümanların kadın, yaşlı, çocuk demeden bu denli yoğun katliama ve işkenceye maruz kalması hepimizi üzüntüye boğuyor. Elimizden gelen şu aşamada onlar için dua etmek ve bu yaşadıkları sıkıntının bir an önce son bulması. Bu doğrultuda daha fazla şeyler yapmak lazım, inşallah bunları da yapacağız ama yine de bu insanların, bu Müslüman kardeşlerimizin, aslında bu işin Müslümanı, Hristiyanı, Yahudisi yok. Yani çocuk her yerde çocuktur, yaşlı her yerde yaşlıdır. Hiçbir yaşlının, hiçbir çocuğun bu türlü olaylarla karşılaşmasını kimse istemez. Bütün dünyada bu türlü olayların son bulması, barış ve huzur içerisinde mübarek Ramazan'ın son günlerinde, bayram gelirken temennimiz bu. İnşallah en kısa zamanda olaylar son bulur ve oradaki insanlar da bu kadar sıkıntı çektikten sonra rahat ve huzur içerisinde yaşamaya devam ederler." - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Ertuğrul Sağlam'dan Gazze Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement