Ertuğrul Sağlam'la Gökhan Töre Atıştı - Son Dakika
Spor

Ertuğrul Sağlam'la Gökhan Töre Atıştı

Ertuğrul Sağlam\'la Gökhan Töre Atıştı

Soyunma odası girişinde Ertuğrul Sağlam ile Gökhan Töre, sözlü bir tartışmaya girdi ve sonrasında bu atışma araya girenler nedeniyle arbedeye dönüştü.

09.11.2015 08:53  Güncelleme: 08:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 12. haftasında Bursaspor'a karşı son dakikalarda Oğuzhan'ın ayağından bulduğu golle 1-0 kazandı. Siyah-Beyazlılar, sahadan 3 puanla ayrılırken karşılaşmanın bitiş düdüğüyle birlikte soyunma odasına giden koridor karıştı.

SAĞLAM'LA TÖRE ARASINDA GERGİNLİK

Bursaspor-Beşiktaş maçının ardından Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam ile Beşiktaşlı oyuncu Gökhan Töre arasında kısa süreli gerginlik yaşandı. İkili arasında yaşanan tartışmaya Beşiktaşlı oyuncu Ersan Gülüm de dahil oldu. Bursasporlu yöneticilerin de araya girdiği olay koridorda da devam etti.

QUARESMA DA TARTIŞMAYA DAHİL OLDU

Gökhan Töre de Ertuğrul Sağlam'a karşılık verince Bursasporlu oyuncular da araya girdi, olay bir anda kontrolden çıktı. Quaresma'nın da Gökhan Töre ile Ertuğrul Sağlam arasında yaşanan gerginliğe dahil olduğu gelen bilgiler arasında. Hakem ve gözlemcilerin yaşanan olayları raporlarına yazıp yazmadığı henüz bilinmiyor.

SAĞLAM: GERGİN BİR ATMOSFER VARDI

Maç sonunda olay ile ilgili konuşan Sağlam, ''Böyle şeyler futbolda oluyor. Ayrıntıya girmek istemiyorum ama gergin bir atmosfer var. Bazen bir söz, bir hareket onarılmayacak şeylere neden olabiliyor. Dikkatli olmak gerekiyor'' dedi.






Son Dakika Spor Ertuğrul Sağlam'la Gökhan Töre Atıştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (6)

  • DOĞULU: ERTUĞRUL ADAMDIR,GERİSİ YALANDIR. 29 5 Yanıtla
  • Kahramanmaraşlı: Delikanlı Ertuğrul adamsın 17 0 Yanıtla
  • ENKO: Eğer Q17 gökan töre ersan yada bir bjk li futbolcu ceza alırsa bunun sebebi ertuğruldur böyle bjk lilik olmaz bu kulübün ekmegini yemişsin bjk li ertuğrul olarak anılıyon çok yazık 3 12 Yanıtla
  • BEN CEVAP YAZMAM BAŞLIK ATARIM : emre belezoğlunun veliahtı gökhan töre 7 4 Yanıtla
  • Vatandaş: Bu gökhan töre de terbiyesizin önde gideni, beşiktaşlı idareciler onu adam etmeliler mutlaka.. Ahlaklı efendi futbolcu olsun, çocuklarımıza kötü örnek istemiyoruz 7 3 Yanıtla
  • uy da: karadenizin en fırıldak adamları normaldir 3 1 Yanıtla

Advertisement