Erü'deki Basketbol Müsabakaları Sona Erdi - Son Dakika
Güncel

Erü'deki Basketbol Müsabakaları Sona Erdi

Erciyes Üniversitesinde (ERÜ) 3 gün süren 12 Dev Adam Basketbol Okulları 13. Türkiye Ligi Şöleni kapanış töreniyle sona erdi.

02.05.2016 12:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Erciyes Üniversitesinde (ERÜ) 3 gün süren 12 Dev Adam Basketbol Okulları 13. Türkiye Ligi Şöleni kapanış töreniyle sona erdi.

ERÜ'den yapılan yazılı açıklamaya göre, Türkiye Basketbol Federasyonu tarafından Garanti Bankası sponsorluğunda Süleyman Demirel Spor Salonu ile Ahmet Bilgi Spor Salonu'nda gerçekleştirilen turnuvaya, Kayseri A ve Kayseri B, Niğde, Karaman, Nevşehir, Batman, Konya, Van- Erciş, Hakkari, Tunceli, Malatya, Anamur, Kırşehir, Yozgat, Giresun, Finike, Şanlıurfa, Elazığ, Erzincan ve Tokat'taki 12 Dev Adam Basketbol okullarından 240 sporcu ve 40 antrenörün katıldığı bildirildi.

Turnuvanın kapanış ve madalya töreninde Türkiye Basketbol Federasyonu yetkilisi Sinan Gülbaş, turnuvanın düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür etti.

Turnuvaya katılan tüm sporculara Türkiye Basketbol Federasyonu Eğitim Kurulu üyesi Ferhat Erdem, Türkiye Basketbol Federasyonu 12 Dev Adam Basketbol Okulları Yetkilileri Serdar Çelik, Sinan Gülbaş ve Oktay Yılmaz, Türkiye Basketbol Federasyonu 12 Dev Adam Basketbol Okulları Malatya ve Giresun grubu antrenörleri Erol Akdeniz ve Haydar Çalışkan tarafından madalya verildi.

12 Dev Adam Basketbol Okulları Türkiye Ligi müsabakaları 6-8 Mayıs 2016 tarihlerinde Bolu'da (kuzey-batı) grubu ile 17- 19 Mayıs 2016 tarihlerinde ise Çanakkale'de düzenlenecek Türkiye Ligi Finalleriyle kış dönemi çalışmalarını tamamlayacak.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Erü'deki Basketbol Müsabakaları Sona Erdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement