Eruh İlçe Müftüsü Özgül Görevine Başladı - Son Dakika
Güncel

Eruh İlçe Müftüsü Özgül Görevine Başladı

SİİRT(AA) - Eruh İlçe Müftüsü Aziz Bul'un Çorum'un Bayat İlçe Müftüğü'ne atanmasıyla boşalan Eruh İlçe Müftülüğü'ne Haki Özgül atandı.

24.03.2016 17:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

SİİRT(AA) - Eruh İlçe Müftüsü Aziz Bul'un Çorum'un Bayat İlçe Müftüğü'ne atanmasıyla boşalan Eruh İlçe Müftülüğü'ne Haki Özgül atandı.

Müftü Özgül, yaptığı açıklamada, müftülük olarak kapılarını herkese açık tutarak, halkla gönül köprüsü kurmanın esas amaçlarının olduğunu belirtti.

Özgül, "Herkese eşit mesafede durarak dinimiz islam'ın bizleri kardeş ilan ettiğini yaşayarak, örnek olarak aktaracağız" dedi.

Özgül, Kur'an ve sünnet'i referans alarak doğru, sağlıklı, hurafelerden arındırılmış, ahlak eksenli bilgiyi toplumun her kesimine ulaştırmaya çalışmak ve Sosyal hizmet kapsamına giren her türlü manevi desteği ibadet şuuruyla sunacaklarını ve sunulmasını sağlamaya çalışacaklarını söyledi.

"Diğer kurumlarımızla iş birliği içinde çalışarak din hizmetini başta çocuklar ve gençler olmak üzere toplumun her katmanına ulaştırabilmek için çaba sarf edeceğiz" diyen Müftü Özgül, şunları kaydetti:

"Duyarlı, çözüm üreten, soruna odaklı ve gelişime açık olan din görevlileri ve personel yetiştirmek, camiye kendini hasredip cemaatinin kendisine gelmesini bekleyen değil; özveriyle, mesuliyet bilinci içinde cemaatine giden her geçen gün artan etkinliği ve yetkinliğiyle, donanımlı ve verimli hizmet üreten ve sunan personel yetiştirmeye gayret sarf edeceğiz."

Özgül, Artvin İl Vaizliği yanısıra Din Hizmetleri ve Eğitimi Şube Müdürlüğü görevinde bulundu.

Eruh Müftüsü Özgül, 2015 yılında girdiği ilçe müftülüğü sınavını kazanarak Siirt'in Eruh İlçe Müftüsü olarak atandı.

Fransızca ve (B) düzeyinde Arapça bilen Haki Özgül, evli 3 çocuk babası

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Eruh İlçe Müftüsü Özgül Görevine Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement