Eruh Kaymakamı Dayanç'a Yılın İdarecisi Ödülü - Son Dakika
Güncel

Eruh Kaymakamı Dayanç'a Yılın İdarecisi Ödülü

SİİRT(AA) - Türk İdareciler Derneği'nin İçişleri Bakanlığı ile birlikte her yıl geleneksel olarak belirlediği yılın idarecileri kapsamında, M. Vecdi Gönül Güvenlik Hizmet Ödülü'ne bu yıl Eruh Kaymakamı Murtaza Dayanç layık görüldü.

22.01.2016 10:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

SİİRT(AA) - Türk İdareciler Derneği'nin İçişleri Bakanlığı ile birlikte her yıl geleneksel olarak belirlediği yılın idarecileri kapsamında, M. Vecdi Gönül Güvenlik Hizmet Ödülü'ne bu yıl Eruh Kaymakamı Murtaza Dayanç layık görüldü.

Ankara'da Vali Galip Demirel Vilayetler Evi'nde düzenlenen ve İçişleri Bakanı Efkan Ala'nın da katıldığı İdareciler Günü programında, Kaymakam Dayanç'ın ödülü Milli Savunma Eski Bakanı Vali M. Vecdi Gönül tarafından verildi.

Eruh Kaymakamı Dayanç, yaptığı açıklamada, yılın idarecisi seçilmiş olmanın, kendisi adına mesleki anlamda gurur verici bir durum olmakla birlikte, ileriki çalışmaları için de ayrı bir motivasyon kaynağı olduğunu belirtti.

Yürütmüş oldukları projeler ve çalışmaların tamamen bir ekip işi olduğunu ifade eden Dayanç, şöyle konuştu:

"Öncelikle, beni bu ödüle aday gösteren ve çalışmalarımızda bizlerden desteğini hiçbir zaman esirgemeyen Siirt Valimiz Sayın Mustafa Tutulmaz'a ve ödüle layık gören Türk İdareciler Derneği ile değerli meslek büyüklerimize şükranlarımı arz ederim. Dolayısı ile Eruh'ta görev yapmaya başladıktan bir yıl sonra ortaya çıkan bu güzel tabloda, tüm mesai arkadaşlarımın bir şekilde katkısı olduğunu söyleyebiliriz. Ayrıca, ilçemizde güvenlik ve asayiş noktasında tesis edilen olumlu atmosfer ve huzur ortamında; Eruhlu hemşehrilerimizle kurmuş olduğumuz etkili iletişim, vatandaşlarımızın terör konusundaki duyarlılığı ve hassasiyeti önemli rol oynarken, mesai mefhumu gözetmeksizin fedakarca çalışmalar yürüten güvenlik güçlerimizin emeği büyüktür. Bu vesile ile tüm mesai arkadaşlarıma, güvenlik güçlerimize ve Eruhlu hemşehrilerime ayrı ayrı teşekkür ederken, almış olduğum bu ödülü; ülkemiz genelinde terörle mücadelede canla başla görev yapan güvenlik mensuplarımıza ve ölümsüz şehitlerimize ithaf ediyorum."

Kaymakam Dayanç'ın ödüle layık görülmesinde, Eruh ilçesinde görev yaptığı süre içerisinde halkla iç içe vatandaş-devlet diyaloğunu pekiştirici tutum ve davranışlar sergilemesi, sosyal devletin işlevselliğini ortaya çıkartan projeleri hayata geçirmesi, uyguladığı birçok proje ile yöreye güçlü bir katma değer sağlaması ve güvenlik - asayiş konularındaki titiz çalışmaları gerekçe gösterilmişti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Eruh Kaymakamı Dayanç'a Yılın İdarecisi Ödülü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement