Erzin'deki Sel - Son Dakika
Güncel

Erzin'deki Sel

Köprünün yıkılması sonucu dere kenarındaki evlerinde mahsur kalan yaşlı çifti itfaiye ekipleri kurtardı.

25.09.2014 18:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Erzin ilçesinde sel baskınında köprünün yıkılması sonucu dere kenarındaki evlerinde mahsur kalan yaşlı çifti itfaiye ekipleri kurtardı.

İlçede etkili olan kuvvetli yağışın yol açtığı selde kaybolduğu değerlendirilen kişileri arama çalışmaları sürerken selin etkili olduğu bölgede dere kenarında yaşayan Ahmet (81) ve Meryem Turgut (69) çifti köprünün yıkılması sonucu evlerinde mahsur kaldı.

İtfaiye ekiplerinin ulaştığı çift, önce eşyalarının evden çıkarılmasını istedi. Eşyalarını merdivene yerleştiren çift, daha sonra ekiplerin yardımıyla derenin diğer tarafına uzatılan yangın merdiveniyle kurtarıldı.

Meryem Turgut, kurtarıldıktan sonra gazetecilere yaptığı açıklamada, selin bir anda geldiğini ve ne olduğunu anlamadıklarını söyledi.

Olay sırasında uyuduğunu anlatan Turgut, "Kalkarak yukarıdaki camiye gittik. Sonra eve tekrar geldik ve itfaiye bizi kurtardı" dedi.

Ahmet Turgut ise selin bir anda geldiğini belirterek, "Bu kadar büyük sel daha önce görmemiştim. Önceki yıllarda da sel geliyordu ama azdı. Köprü yıkılınca karşı tarafa geçemedik. İtfaiye ekiplerinin yardımıyla kurtulduk" diye konuştu. - Hatay

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Erzin'deki Sel - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement