Erzin Halk Eğitim Merkezi Yılsonu Sergisi Açıldı - Son Dakika
Yerel

Erzin Halk Eğitim Merkezi Yılsonu Sergisi Açıldı

Erzin Halk Eğitim Merkezi Yılsonu Sergisi Açıldı

Hatay’ın Erzin ilçesinde Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü 2015-2016 yılsonu sergisini hizmet binasında açtı.

14.06.2016 15:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hatay'ın Erzin ilçesinde Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü 2015-2016 yılsonu sergisini hizmet binasında açtı. Serginin 17 Haziran 2016 Cuma gününe kadar açık tutulacağı belirtildi.

Sergi açılışına; Erzin Kaymakamı Hasan Yaman, Garnizon Komutanı Jandarma Kıdemli Üsteğmen Mehmet Birol, Erzin Belediye Başkanı Ecz. Kasım Şimşek, İlçe Milli Eğitim Müdürü Erdoğan Asarkaya, okul müdürleri, siyasi parti ilçe başkanlarında AK Parti Erzin İlçe Başkanı Mithat Bozdağ, MHP Erzin İlçe Başkanı Müzeyyen Akın, kursiyer öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın ardından günü anlam ve önemini belirten konuşmayı Erzin Halk Eğitim Merkezi Müdürü Cemal Gürsel Özsoy yaptı. Özsoy, "Açtığımız bir birinden değerli ve önemli kurslarımız arasında okuma yazma bilmeyenleri okur-yazar hale getirmek, kültürel eserlerimizi koruma, yaşatma ve kazandırmaya çalıştım. Bu çalışmalarımız içerisinde 324 kurs ve seminer düzenledik. Bu kurslarımızda 7 bin 350 öğrencimizi tanıma fırsatı bulduk. Bizlere bu yapılan çalışmalarımızda yardımcı olan herkese teşekkür ederim. Ayrıca kurs hocalarımızı da özverili çalışmalarından dolayı tebrik ediyorum" dedi.

Konuşmanın ardından serginin açılış kurdelesi kesildi. El emeği göz nuru eserler ilgiyle incelendi. - HATAY

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Erzin Halk Eğitim Merkezi Yılsonu Sergisi Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement