Erzincan 11 Yaşındaki Kıza Cinsel İstismarda Bulunan Yaşlı Adam Tutuklandı - Son Dakika
Güncel

Erzincan 11 Yaşındaki Kıza Cinsel İstismarda Bulunan Yaşlı Adam Tutuklandı

Erzincan 11 Yaşındaki Kıza Cinsel İstismarda Bulunan Yaşlı Adam Tutuklandı

11 yaşındaki kıza cinsel istismarda bulunan yaşlı adam tutuklandı Recep DEMİRCİ/ERZİNCAN, (DHA)- ERZİNCAN'da bir markette alışveriş yapan 11 yaşındaki kız çocuğuna bisküvi aldıktan sonra sarılarak öpen 76 yaşındaki S.A., 'cinsel istismar' suçlamasıyla tutuklandı.

23.10.2015 15:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

11 yaşındaki kıza cinsel istismarda bulunan yaşlı adam tutuklandı

Recep DEMİRCİ/ERZİNCAN, (DHA)- ERZİNCAN'da bir markette alışveriş yapan 11 yaşındaki kız çocuğuna bisküvi aldıktan sonra sarılarak öpen 76 yaşındaki S.A., 'cinsel istismar' suçlamasıyla tutuklandı.

Olay, 10 Ekim günü kent merkezinde bulunan bir market içerisinde meydana geldi. Markette alışveriş yapan S.A.?nın davranışlarından şüphelenen market yöneticileri adamı izlemeye aldı. Bu sırada markete alışveriş için gelen 11 yaşındaki Y.D. isimli kıza bisküvi ve şeker alan, ardından sarılarak öpen S.A.'yı gören market yöneticileri, durumu polise bildirdi. Polis, marketin güvenlik kamerasında iddiarın gerçek olduğunu görünce S.A.?yı yakalayıp gözaltına aldı. Emniyetteki sorgusunun ardından mahkemeye sevk edilen S.A., 'küçük yaştaki kıza cinsel istismarda bulunmak' suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

(Tür: Yurt)

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Erzincan 11 Yaşındaki Kıza Cinsel İstismarda Bulunan Yaşlı Adam Tutuklandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement