Erzincan Belediye Başkanı Başsoy'dan Vali Kahraman'a Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Erzincan Belediye Başkanı Başsoy'dan Vali Kahraman'a Ziyaret

Erzincan Belediye Başkanı Başsoy\'dan Vali Kahraman\'a Ziyaret

Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy, Erzincan Valisi Süleyman Kahraman'ı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulundu.

30.09.2014 07:51  Güncelleme: 10:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy, Belediye Başkan Yardımcıları Şükrü Beyitoğlu ve Karabey Atıcı ile birlikte, son yayınlanan Bakanlar Kurulu Kararnamesi ile Erzincan Valiliği görevine atanarak, 25 Eylül tarihinde görevine başlayan Erzincan Valisi Süleyman Kahraman'ı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulundu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirten Vali Kahraman, "Sevgi ve hoşgörü şehri güzel Erzincan'a görev yapmak üzere gelmiş olmaktan büyük mutluluk duydum.Buradaki görevimiz süresince Erzincan'ı her alanda bir adım daha ileriye taşıyabilmek için çalışma arkadaşlarım ve Belediye ile birlikte gece gündüz gayret göstereceğiz." dedi.

Başkan Başsoy ise, "Sayın Valimizin öncülüğünde Erzincan'ımız, bölgede örnek şehir olmaya devam edecek.Tüm kurum ve kuruluşlar olarak işbirliği içerisinde Halkımıza hizmet etmeye devam edeceğiz.Sayın Valimize;yeni görevinde başarılar dilerim " dedi. - ERZİNCAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Erzincan Belediye Başkanı Başsoy'dan Vali Kahraman'a Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement